İlginç Bir Oyun
-
Turania bunu yazdı:
-----------------------------beyler 5. sorudayım bi ses var seva. diyor ama son harfi çıkartamadım :S sevap seval filan deil :D
seven four nine diyormuş ya amkk :) alim oldum beyler :D
-----------------------------Meknun'un bazı gizlerini aşabilmeniz için çeşitli ufak yazılımlara ihtiyaç duyabilirsiniz bunlardan
bir kaçı ;Resim Düzenleme Aracı:
http://picasa.google.com.tr/Ses Düzenleme Aracı:
http://www.toggle.com/lv/software/download/kl663827.htm
bunlar haricinde farklı programlarda kullanılabilirburdaki araşları kullanrak yapacaksın hocam
-
Turania bunu yazdı:
-----------------------------asiminnesli bunu yazdı:
-----------------------------ilk sorunun cevabı çok basit sources code da geçen ayeti nette aratınca nisa süresi 60 ayetmiş o zaman cevap 4:60 tır
-----------------------------sen bunu netten bakmadıysan benide EVİRE ÇEVİRE..
-----------------------------
hocam ciddi söylüyorum bakmadım nisa 60. denedim 60 denedim nisa denedim sonra google sayfasıan döndüm 4:60 sonrasında ayet yazıyordu onu denedim oldu bakmadım -
1.giz deyim şuan eski cevaplara baktım olay nereye gidecke diye ama sorular değişmiş :)
-
Turania bunu yazdı:
-----------------------------1.giz deyim şuan eski cevaplara baktım olay nereye gidecke diye ama sorular değişmiş :)
-----------------------------valla internet giz lerin cevaplarıyla dolu meraktan hepsine baktım :D üşendim ses ve resim programlarını indirip kurcalamaya :D
-
hacı sorular değişmiş ama işte :) giz soruları en azından 5ten sonrakiler :)
-
Turania bunu yazdı:
-----------------------------hacı sorular değişmiş ama işte :) giz soruları en azından 5ten sonrakiler :)
-----------------------------ilk 5 soruluk periottan sonra üye olma hakkına sahip oluyorsun ve bundan sonra 1. sorudanbaşlayıp kaldığın yerden devam etme hakkına sahip oluyorsun ...
-
sirri bunu yazdı:
-----------------------------Turania bunu yazdı:
-----------------------------hacı sorular değişmiş ama işte :) giz soruları en azından 5ten sonrakiler :)
-----------------------------ilk 5 soruluk periottan sonra üye olma hakkına sahip oluyorsun ve bundan sonra 1. sorudanbaşlayıp kaldığın yerden devam etme hakkına sahip oluyorsun ...
-----------------------------hacı tmm o 1. sorudayım işte ilk 5i geçtim
-
sevmedim
-
süper hem online :D
-
birazdan cin çağıracaksın kabul ediyosan gelecek duayı oku cin gelsin dedi korktum kapadım :D