İlginç Bir RPG Oyun : Progressquest
-

Arkadaşlar ubuntu da bulduğum bu oyunu sizinle paylaşmak istedim.Oyun ubuntu linux farketmiyor her alanda oynanabilen bir oyun ama ilginç gerçekten değişikk bir oyun
Oyun için exe ye tıkladığınızda küçük bir ekran geliyor size ve buradan single game ile oyuna başlayabiliyorsunuz.Öncelikle karakteriniz için bir isim seçiyorsunuz ve onun hangi ırktan ve hangi mesleğe sahip olacağını seçip statlarını kafanıza göre ayarlayıp oynamaya başlıyorsunuz.
Bu noktadan sonra herşey kendiliğinden gelişiyor.Karakteriniz yukarıda gördüğünüz gibi kendiliğinde canavarlar kesmeye kendiliğinden level almaya ve itemleri kendiliğinden satmaya başlıyor, bazen sarhoş oluyor bazen kafasına göre geziyor itemleri upgrade ediyor.Bilgisayarınız açık kaldığı sürece siz ona müdajhale etmeden o kendi kendine karakteriniz kasılıyor level alıyor.Online seçeneği de mevcut birarada oynanılabiliyor sizde karakterinizin yaptığını kitap okur gibi takip edebiliyorsunuz bu esnada gerçekten komik şeyler ortaya çıkaibliyor :)
Denemek isteyenler için :
Windows : http://www.grumdrig.com/dl/pq6-2.zip
Kendi adresi de : http://progressquest.com
-
ee ne zevk alıyorsun böyle :W
herşeyi kendisi yapıyor
-
deniyim bi dedim açtım oyunu adam kendi kafasına göre takılıyo :D
-
Ultima Online ı hatrlattı bana "anlattığın kadarı ilen"
aaahhhh ah :/
-
bu ne ya kırıkmısın ?
-
İlginç bir oyun gibi geldi. Teşekkürler.
-
eşek gibi kasan rpg'cilerle taşak geçmişler :)
-
evet eşek gibi kasan rpg cilerle dalga geçiyor ancak bununla kasan elemanlar var ve bence eğlenceli :D zaten kendi kasıyor sen izliyorsun, hayal et işte kendi karakterini kafanda :D
-
Ehe, sevdim ben bunu.. :) Eglenceli bişi, altta kendi halinde kasıyo,ben de ders calısarak ve yazı yazarak rpg oynayabiliyorum... :)
-
YesMilord bunu yazdı:
-----------------------------
Ehe, sevdim ben bunu.. :) Eglenceli bişi, altta kendi halinde kasıyo,ben de ders calısarak ve yazı yazarak rpg oynayabiliyorum... :)
-----------------------------rpg oynamanın en rahat yolu bu :D:D
-
lvl 3 oldum ben :)