İlginç Bir Video İzleyin.
-
http://www.facebook.com/video/video.php?v=153704966288
Türkiye siyasetiyle ilgili bir tek cümle bile geçmiyor fakat şu anda günümüzdeki "parçala ve yönet" ifadesini çok iyi açıklıyor. Ve bir çoğumuza sacma olan şeylerin gerçek olabileceğini anlatıyor.
-
gerçekten çok güzel bi paylaşım we dediklerin hepsine katılmamakta elde deil
-
uyan ey uyuyan insanlık
eline sağlık güzel paylaşım
-
zeitgeist belgeselinden sadece bir alıntı.belgeseli izleyim -serisi 1-2-3-
-
angels_demos bunu yazdı:
-----------------------------
ben açtım zeitgeist konusu daha dün orda torent var ordan indirin :D zeitgeist 1 2 3 diye 10 numara belgesel aydınlan milletedit : http://www.tahribat.com/Forum-Zeitgeist-Belgeseli-1-2-3-123273/ linkleri tek tek kopyala yapıştır yapın üstüne tıklanınca olmuyo denendi ve çalışıyor ;)
-
harddeath0070 bunu yazdı:
angels_demos bunu yazdı:
ben açtım zegeist konusu daha dün orda torent var ordan indirin :D zeitgeist 1 2 3 diye 10 numara belgesel aydınlan millet
-----------------------------Dün Zeitgesit'in 2. filmini izledim dinime daha çok bağlandım. Onlarca insan ateist olacağımı söylerken islama daha da bağlandım.
-
paylasim icin saol kardes. aslinda bunlarin bi cogunu gunluk hayatimizda duyuyoruz ama bu sekilde kaynaklarla desteklenmis sekilde karsimiza cikinca etkilenmemek ve urpermemek elde degil. sonumuz hayir olur insallah.
-
kocero bunu yazdı:
-----------------------------paylasim icin saol kardes. aslinda bunlarin bi cogunu gunluk hayatimizda duyuyoruz ama bu sekilde kaynaklarla desteklenmis sekilde karsimiza cikinca etkilenmemek ve urpermemek elde degil. sonumuz hayir olur insallah.
lan ne kaynağı ile desteklenmiş, o vidyodaki o resmi gibi görünen kâğıtların gerçek olduğu fikrine nasıl kapıldın_? nasıl inandırdılar seni_? burada abd yi yada ingiltereyi desteklediğimi sanmayın dostlar, ama saçma sapan şeyler, kimin ekmeğine yağ sürüyorsunuz bilmiyorum. bu tür vidyoların amacı insanda yeni yeni paronaya lar ortaya çıkarmaktır ve bu işi iyi yaptıklarını söyleyebilirim, tam olarak izlediğimi söyleyemesemde, bu vidyonunda gerçekliğinden şüpheliyim, doğru olsa bile abd nin ırağa girişinden dolayı hiçbir kazanımı olmayan bi ülkenin abd ye köstek olmaya çalışması gibi bişey bu. şüphenin kendisinden şüphe edebilecek konumdayım... -
VisualBoy bunu yazdı:
kocero bunu yazdı:
-----------------------------paylasim icin saol kardes. aslinda bunlarin bi cogunu gunluk hayatimizda duyuyoruz ama bu sekilde kaynaklarla desteklenmis sekilde karsimiza cikinca etkilenmemek ve urpermemek elde degil. sonumuz hayir olur insallah.
lan ne kaynağı ile desteklenmiş, o vidyodaki o resmi gibi görünen kâğıtların gerçek olduğu fikrine nasıl kapıldın_? nasıl inandırdılar seni_? burada abd yi yada ingiltereyi desteklediğimi sanmayın dostlar, ama saçma sapan şeyler, kimin ekmeğine yağ sürüyorsunuz bilmiyorum. bu tür vidyoların amacı insanda yeni yeni paronaya lar ortaya çıkarmaktır ve bu işi iyi yaptıklarını söyleyebilirim, tam olarak izlediğimi söyleyemesemde, bu vidyonunda gerçekliğinden şüpheliyim, doğru olsa bile abd nin ırağa girişinden dolayı hiçbir kazanımı olmayan bi ülkenin abd ye köstek olmaya çalışması gibi bişey bu. şüphenin kendisinden şüphe edebilecek konumdayım...-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
pff... ille de biri gelcek muhalefet olcak zaten.. Görmüyon mu gerçek hayatta olanları? adamlar belgelere göre hareket ediyor. Bir şey ortaya atıyor ardından da "Şu anlaşma yüzünden" diyor. yani desteği ve kaynağı var.
-
-----------------------------Dün Zeitgesit'in 2. filmini izledim dinime daha çok bağlandım. Onlarca insan ateist olacağımı söylerken islama daha da bağlandım.
-----------------------------Bİrşeyi izlemeye ne niyetle başlıyorsunuz ? Ciddi ciddi "mesaj sen ne alırsan o" cem yılmaz'ın dediği gibi.Adam zeitgeist izlemiş dinine bağlanmış,işte her bünyede farklı reaksiyon ediyo.
Arkadaşlarına selam.
-
hemen bakıyoruuum