folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder İlginç Hırsızlıklar ?

İlginç Hırsızlıklar ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek

hocalar basınızdan geçen duyduğunuz veya şahit olduğunuz hiç hırsızlık olayı vamrı varsa ilginç taraflarını anlatırmısnız?

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek
    ehehüheü istanbula gitmişti abim çantası wardı olaan ca orjinal cd wardı içinde ev bağçeli evin içerde girişine koymuş çantayı adam gir al çıkarken dedem görmüş demiş ne arıon su içtim demiş çıkıp gitmiş gittii cd ler =O)

Bittik biz bittik
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek
    karne aldığımız gün minibüse atlayıp gelecem.. bi baktım 4 kişi okulun ordaki vestel bayisinin kurşun geçirmez camını patlatmışlar balyozlarla.. 2 tane plazmayı alıp götürdüler.. herkesin gözü önünde..

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    güpe gündüz saat 3 suları altta babanemlerdeidikk yukarda amcamın evi onun üstünde bizim ev war sürekli girip girip  çıkardık merdivenlerden falan kalabalığız sesler falanda war adamın biri kımış kapının kilitini girmiş evi soymuş gitmiş tabi örenince baya şaşırdık :D

tahribat.com a can feda
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek
    bizim eski evin tam karşısında kasap vardı..dükkanın önünede sucukları asmış..bigün balkonda boşboş etrafı izlerken bi baktım bi adam normal yürürken birden sucuklara bi asıldı 15-20 tane kangal sucuk elinde koşmaya başladı.. yoldada bikaçını düşürdü zaten ... :D.....sora bi motor yanaştı atladı motora kaçtılar...hey allahım ne günlere kaldık...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek
    istanbul belediye otobüdünde gözümde güneş gözlüğü uyuya kalmıştım uyandığımda gözümde gözlük yoktu fark etmedim inidkden sonra anladım ulan herifler gözümüzdeki gözlüğü çalmışlar allahdan kıçımızdaki donu  yürütmememişler

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

bizimde eve hırsız girmitiş bn evde tektim

bişi düşürdü heralde uyandım birden sese

bnm odaya girdi

bi fırladım yataktan

direk üstüne

benm yasımda bi cocuktu 16-17 falan koştum mutfaktan bıcagı kaptım sokakta cocugu kovalıorum kactı ibne yakalaymadım :D mutfaga girmesem yakalardım :D

ilginç bi hırsızlıkta

birisi bizim komsunun evine girip sadece bi pantolon bide gömlek araklamıs :D

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    fmk bunu yazdı:
    -----------------------------
    istanbul belediye otobüdünde gözümde güneş gözlüğü uyuya kalmıştım uyandığımda gözümde gözlük yoktu fark etmedim inidkden sonra anladım ulan herifler gözümüzdeki gözlüğü çalmışlar allahdan kıçımızdaki donu  yürütmememişler
    -----------------------------
    :D nasıl farketmedin ya şaşırdım kaldım :D

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebulmadi
    ebulmadi's avatar
    Erkek
    bu olay 1993 yıllarında olan bir olay.ozamanlar ilkokul çocuğuyuz tabiki.annemle ben sabahtan evden çıktık.akrabanın kına gecesi vardı oraya gittik.babamda akşam işten gelince yanımıza gelecekti.babam akşam eve bir gelir heryer darmadağın yerde kolyeler falan.babam polisi arar falan.her hırsız bişeyler alır yer içer o şekilde gider bize giren hırsız cebindeki parayı düşürmüş gitmiş.   :D
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LostDream
    LostDream's avatar
    Erkek

İzmir'den İstanbul'a doğru gidiyorduk..Adapazarı civarında bi mola verelim dedik.Çay falan akıyodu burası güzel dedik kalalım serin bi yerdi..Neyse azıcık hava alıyım dedim dolaşmaya cıktım. Döndüğümde annem karşısında iki kadınla konuşuyodu arkalarında da küçük bi kız (14-15 yaşlarında) arabanın içinden babamın çantayı götürüyodu.Kız beni görünce kaçmaya başladı bende kovaladım... Yeteri kadar yaklaşınca ayağına vurdum kız düştü çantayı aldım kaçtım..Kendimi hırsız gibi hissettim ama bıçak falan varsa sakata gelmeyelim diye..Sonra gidince kadınlar ordaydı bişey de diyemiyoruz siz örgütsünüz falan.. Öyle kaldı.. 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Toma2Gm
    Toma2Gm's avatar
    Erkek
    önumde wofeer çalındı=)

Profile Tıkla Anlarsın?
Toplam Hit: 5088 Toplam Mesaj: 15