Ilginç Hurafeler :|
-
Lemuria bunu yazdı:
-----------------------------
Türk milletinin islamiyeti kabulü ile Arapçılığı ve İslamiyeti karıştırıp..kendi ilmini töresini güzel adet gelenek göreneklerini kaybetmesi ve aptal batıl inançlara arap mitolojisi,arap kültürüne bürünmesinin mükemmel örnekleri...Teşekkürler paylaşm için
hoca konu nereye çekiyon şimdi yav nee alakası var söylediklerinle tamamen islam ve arap düşmanlığı -
dikdatoraa bunu yazdı:
Lemuria bunu yazdı:
Türk milletinin islamiyeti kabulü ile Arapçılığı ve İslamiyeti karıştırıp..kendi ilmini töresini güzel adet gelenek göreneklerini kaybetmesi ve aptal batıl inançlara arap mitolojisi,arap kültürüne bürünmesinin mükemmel örnekleri...Teşekkürler paylaşm için
hoca konu nereye çekiyon şimdi yav nee alakası var söylediklerinle tamamen islam ve arap düşmanlığı
-----------------------------dikkatli okumadın heralde, alta kopyaladım bi daha oku istersen... :|
---
---
anladıysan yorum yapabilirsin tekrar :)
-
colda katılıyorum hurafelerin çoğu bu yüzden çıkmıştır gece tırnak kesme oalyı gibi eskiden elektirik yokken millet parmaklarını doğrayınca bu çözüm yolu bulunmış :D
-
cold-m4 bunu yazdı:
yerebakan bunu yazdı:
------------------------------------------------------------------------------------
Iki bayram arasinda dügün nikah kiyilmazmis
--------------------------------------------------------
Düşündüğünüz zaman bayram vakti hariç her an iki bayram arasına denk gelmiyor mu?O zaman hiç düğün,nikah yapmayalım.Bu da benim tespitim:)
hacı iyi de bu mantıkla düşünürsek, dünya yuvarlak olduğundan namaz kılarken kabeyle ters yönde de kılsak gene kabeye dönmüş oluruz :D
aralarındaki en yakın mesafe önemli olan
-----------------------------Söylemek istediğini anladım fakat yüzünü döndüğün sürece problem yok:))
Bu arada ben senin imzanı çalıp msn'ime koydum:))Hakkını helal et:))