folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder İlginç İddia: Madımak"In Arkasında Ergenekon Vardı

İlginç İddia: Madımak"In Arkasında Ergenekon Vardı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

dusmanlik tabiki yok, yillarca ic ice yasamis milletiz,

ama orda 50 tane sivasli vardi deme,

ordamiydin diye soruyorum, gozunle gordunmu sadece 50 tanesinin sivasli oldugunu ?

evet diyorsan binlerce insan nerden nasil geldi de polisin jandarmanin devletin gozunden kacti bu olay       

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi
    Asi's avatar
    Dişi
    underzero bunu yazdı:
    -----------------------------

dusmanlik tabiki yok, yillarca ic ice yasamis milletiz,

ama orda 50 tane sivasli vardi deme,

ordamiydin diye soruyorum, gozunle gordunmu sadece 50 tanesinin sivasli oldugunu ?

evet diyorsan binlerce insan nerden nasil geldi de polisin jandarmanin devletin gozunden kacti bu olay       

-----------------------------
    Olayları araştırdıysan bilirsin olaylara gerçekten karışan sivaslı sayısı bu suçlu dediğimiz sayı bu gözümle görmedim ama çok araştırdım bu konuyu sivasa günler öncesinden aralıklarla göze çarpıyacak şekilde binlerce insan geldi bu bir anda olan bir olay değildiki önceden planlanmış tezgahı kurulmuştu gelenler bilinçli ve ne yapacaklarını çok iyi biliyordu kimsenin gözünden kaçan bir şeyde yoktu göz yumuldu bu tür olaylarla yapılmak istenen insanları içten içe düşman etmek ayırmak abd nin ırakta yaptığı politikanın aynısı

Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

aslinda yazacak o kadar cok cumlem varki bu konu ile ilgili, gozumle gorduklerim, sahit olduklarim ama olaylarla ilgili birsey yazmayacagim artik.

Allah bir daha boyle bir aci yasatmasim hicbir insanimiza, 

insanlarin kardesce yasadigi bir ulke bir dunyadir dilegim istegim... 

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spacheata
    Spacheata's avatar
    Erkek
    bu iddaa kanıtlanmadığı sürece sadece gerçek suçluların suçunu gözden düşürür.doğruda olabilir yanlışta olabilir ama kanıt göstermeden böyle yazılıp çizilmesi sadece kafa karışıklığı yaratır.sorumlu gazetecilik anlayışına ters bence.

Ayrıca çok şekersin :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    ee zaten nedense hep böle ne idügü belirsiz baskinlar gerceklestirildigi durumlarda zaman gazetesi hemen hükümeti koruma politikasini Allahına kadar diyerek abaniyor. 2 tane mit görevlisi sehit olmus orda.. o yapilanlari birde utanmadan devlete yükleme kalpazanligindan baska bisi degil bunlar.. durun daha bos bos haberler cikaracak zaman gazetesi.. daha birsey denmemisken zaman gazetesi degil mi ergenekon örgütü diye milletin agzina sakiz eden.? demekki neymis medyanin hükümete calisiyosa.. haberlerine itibar bile etmiyceksin..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

allahtan ergenekon çıktı herşeyi ergenekona yüklediler.

İşin garibi bu ergenekon ne sağcı ne solcu !!NEler saçmalıyorsunuz.Ergenekon milletin askerlerden soğmasını sağlamak için ayratılmış kocaman bir balon!

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seffah
    seffah's avatar
    Erkek
    biz öyle bir milletiz ki acı yaşamadan  kendimize gelemeyiz onun  için bence bu bize hakkk trabzonda rahip ölür  milliyetçi oluruz.malatyada  yayın evi basılır..bilmem  nerde nolur  terör  artar herkes yıllarca  dağğda terörle svaşan albay yüzbaşı binbaşı olur  terörü bitirme  brfingleri verir sonra millet bunu gene unutur  gene  yoluna boş işlerişne devam  3 gün sonra iki şehi daha  gene  aynı şeyler biz futbolda  bile bu hayatı yaşarız  gol yemeden gol atma hırsı  içinde olamayız  bunun  için bunlar bize hak..bunu  ister fetullahçılar yapsın  ister süleymancılar ister nurcular  ister CIA MOSSAD KGB  ister hizbullah isterse PKK hiç fark etmez  ülkemizin  içinde  bi bölünmüşlük varya  bi ruh ayrıllı bi dava ayrılığı bi sağcılık bi solculuk varya bu bize yeter

hayat ölümle kumar oynama sanatıdır..ebn bu snatı icra edebiliyorum ya siz...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    harddeath0070
    harddeath0070's avatar
    Erkek

32 kişi olmasın o başta 37 yazmışsın ben 32 diye biliyorum...

Sivas'ta yaşanan Madımak katliamının üzerinden 15 yıl geçti. Pir Sultan Abdal Şenlikleri'nde 2 Temmuz 1993 tarihinde Madımak Oteli ateşe verilmiş, 37 kişi yanarak hayatını kaybetmişti. Sır perdesi çözülemeyen olaylarla ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı.

Kafan seni dağıtmadan sen onu dağıt...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    harddeath0070
    harddeath0070's avatar
    Erkek
    37 kişiymiş :(

Kafan seni dağıtmadan sen onu dağıt...
Toplam Hit: 4302 Toplam Mesaj: 30