İlik Bağışı Yapmak İstiyorum( Hadi Tbt İlik Bağışı Yapalım)
-
XanTos bunu yazdı
Hocam ben kemik iliği vermeye cesaret edemiyorum. Olayın ayrıntılarını okumadım ama 180 tl ücret istiyorlarsa, eğer TBT'den bağış yapacak biri çıkarsa ve parası olmadığı için bağış yapamıyorsa, 180 tl'nin 100 tl'sini ben verebilirim.
eywlah hocam ama durumu yanlış anlıyorsunuz o gördüğünüz iğneyi hemen sokmuyorlar bi tarafımıza kan örneği göndriyoruz ibni sna hastanesine oarada kanımızın uyuştuğu biri varsa hasta ona donör oluyoruz. uyuşma durumuda 100.000 de bir ayrıcada şu formu dolduruyoruz göndermeden önce
http://www.kokhucrebagisla.com/G%C3%B6n%C3%BCll%C3%BCVericiKayd%C4%B1.aspx
Ayrıca can kurtaracağız belkide a.q götümüze giren iğneden mi korkalım...
Nvidia tarafından 28/Eki/13 03:06 tarihinde düzenlenmiştir -
ilik bagisi yapmak istiyorsunda , bu 180 lira neyin nesi? .. hem ilik verecen hem 180 lira masraf mi..?
organlarini bagisla o bedava
-
konu adını her okuduğumda "ilk bağışımı .." diye okuyorum yahu..
hocam bizi küçükken ağlayınca iğne vururum yada hemşireye söylerim iğner vurur diye iğneden korkuttular, yani iliğimi kes al ama iğne vurma o derece.. bu yüzden cesaretim bu noktada kesiliyor -
benden 25 tl oynar hacı
-
Ortada teşvik edilecek bir durum olacaksa öncelikle şu 180 Tl'yi bir kaldırsınlar. Adamların kanını al,kemiğine kadar gir bir de 180 Tl efenim de.
-
Efendi bunu yazdı
Ortada teşvik edilecek bir durum olacaksa öncelikle şu 180 Tl'yi bir kaldırsınlar. Adamların kanını al,kemiğine kadar gir bir de 180 Tl efenim de.
hocam durumu çaktım ben ilik bankasına ankaraya gönderdiğimizde kanı sorun yok para almıyorlar sadece bi hastan varsa senin onun için test yaptırmak 180 tl yani herşey şuan için sadece 8-9 tl bi kargo ücreti
-
Nvidia bunu yazdıEfendi bunu yazdı
hocam durumu çaktım ben ilik bankasına ankaraya gönderdiğimizde kanı sorun yok para almıyorlar sadece bi hastan varsa senin onun için test yaptırmak 180 tl yani herşey şuan için sadece 8-9 tl bi kargo ücreti
Böyle olur bak. yine de bu kemiğe girme sonrası hakkında daha çok bilinçlenmek gerek bence.
-
ilk video yu yarısna kadar izledim midem bulandi bende bir rahatsızlık var sanırım kemik ile ilgili ameliyat tarzı seyler de bayılıyorum üniversiteden bi arkadasın kalca kemiginden ameliyat olmustu yarası vardı onu bi gördüm direk bayıldım o yuzden benim bu bagısı yapmam imkansız ama yapmak isterdim kemikle ilgili düsünce bile beni suan cok kötü hissettiriyor bagıs yapan arkadas olursada tebrik ederim