İlimunati Kitaplarındaki Yazı Türleri?
-
arkdaşalr hani düzden yazında birşey ters çevirinc eyine aynı yazı yazıyordu. birde bunun şöylesi var.
mesela sezer ve zeynebi düşünün.
öyle bir yazıyorsunuzki düz okuyunca sezer ters çevirince kağıdı zeynep oluyor.
yanılmıyorsam anagram deniyor bu sanata.
fakat anagram yazdığımda sonuç bulamıyorum google da.
dediğim şeyi bilen varmı tam olarak?
birde bu yazı ile ilgili bir iste varmış tişortür bardaktır üstüne yapıp yolluyormuş.
bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim yüzüğün üstüne yapıcam
-
Bi dövmeciye git hocam ona derdini anlat eline 3 5 bişi ver sana taslağını çıkartıp versin git onu bardağa bastır..
Edit : görmemişim bu arada o anagram değil ambigram
ttp://www.flipscript.com/ambigram-generator.aspx
yukardaki gibi sitelerde bulabilirsin çeşitli şeyler. ama dediğim gibi bi dövmeciye gidersen daha güzel daha zevkine uygun kafana yatan bişiler olur
Ayrıca ambigram larda iki kelime karakter sayısıda aynı olmalıdır.. bu yüzden farklı varyasyonlarda yaptırmalısın.. illuminati gibi olması zordur :) inşallah istediğin gibi bişi olur..
Aşağıdaki sitede direk ambigram ile hazırlanan hediyelerde var..
http://www.flipscript.com/
Edit 2 : isimlerinizin karakter sayısını eşitlemek için zeynep adını zeyno şeklinde yazarsak şöyle bişi çıkar

Edit 3 : Hediyelik eşyalarla ilgili türkçe site kupadan yüzüğe kadar herşey var buyur :)
http://www.ambigramisim.com/
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------
Bi dövmeciye git hocam ona derdini anlat eline 3 5 bişi ver sana taslağını çıkartıp versin git onu bardağa bastır..
Edit : görmemişim bu arada o anagram değil ambigram
ttp://www.flipscript.com/ambigram-generator.aspx
yukardaki gibi sitelerde bulabilirsin çeşitli şeyler. ama dediğim gibi bi dövmeciye gidersen daha güzel daha zevkine uygun kafana yatan bişiler olur
Ayrıca ambigram larda iki kelime karakter sayısıda aynı olmalıdır.. bu yüzden farklı varyasyonlarda yaptırmalısın.. illuminati gibi olması zordur :) inşallah istediğin gibi bişi olur..
Aşağıdaki sitede direk ambigram ile hazırlanan hediyelerde var..
Edit 2 : isimlerinizin karakter sayısını eşitlemek için zeynep adını zeyno şeklinde yazarsak şöyle bişi çıkar

Edit 3 : Hediyelik eşyalarla ilgili türkçe site kupadan yüzüğe kadar herşey var buyur :)
-----------------------------oo hocam inceledim ben fakat bulamamıştım sen güzel bir çalışma yapmışında. fakat zeynebe zeyno dersem oyar beni:)
-
Ambigram türünden bahsediyorsun sanırım.
-
https://www.wowtattoos.com/wow/generator.php
-
Cegstyle bunu yazdı:
Ambigram türünden bahsediyorsun sanırım.
-----------------------------evet türü o
-
bir ara muridlerden biri bir program ya da bir site paylaşmıştı ambigram yapılabilen. forumda aradım fakat bulamadım. gayet iyidi o çünkü bütün siteler arka plana reklamını vs koyuyor ve büyük boy olarak göremiyorsun.
-
patates bunu yazdı:
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------oo hocam inceledim ben fakat bulamamıştım sen güzel bir çalışma yapmışında. fakat zeynebe zeyno dersem oyar beni:)
-----------------------------zeynepte yazılabilir ağa işini bilen bi dövmeci yada bahsettiğim siteler bunu gerçekleştirebilir..
Hem hazır şekilde hediye oalrakta satılıyo incele derim..
-
o işi halletim kısmende şimdi bir site var iki boşluk var ikisinede isim yazıyorum ikisine ayrı ayrı çalışıyo.
benim isteğim senin bana yaptığın gibi biryerden okuyunca 1 isim diğer taraftan bakınca 2. isim
bu arada benim soyadım "soycan" ile "zeynep" yapıcam harf sorunu kalkmış olucak
-
Esasında varya benim düğün davetiyelerinin üzerine bastırsammı ha? Güzel fikir verdin hacı eywallah sağolasın :)
-
mescarine bunu yazdı:
Esasında varya benim düğün davetiyelerinin üzerine bastırsammı ha? Güzel fikir verdin hacı eywallah sağolasın :)
-----------------------------Güzel olur.
Bende adımı tişörte yazdırcam...Türkiyede bunu yapan yerler var mı acaba?