İlişkilerde..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

Realist bunu yazdı:
    -----------------------------

Amd-x bunu yazdı:

saolasın hocam da .. Aşk bilmiyorum :S bana göre bir gereksinim , ötesi olmayan duygu . Edebiyat yapmış gibi olmasında hocam aşk bu ya ne 15 i ne 70 i. icinizden geçiyorsa birşeyler bunu engellemeniz cok zordur ..

Insan ilk defa aşık olduğunu anladığında,herşeyi bir kenara bırakıp sadece sevdiceğe yakınlaşır vaktin nasıl geçtiğini anlayama yeteneğini yitirir.

Dünya onun etrafında dönmeye başlar ne yaparsan yap aklında herzaman o vardır,

Insan işte bu birgün sıkılır elbet ya sen ya o..

Işte ozaman geriye baktığında çok şey kaybettiğini anlarsın ve hayatdaki herşey boştur.

Ancak o hisleri içinden attığında,sende başkalarının hayatlarıyla oynama yeteneğini kazamanmışsın demektir..

(bknz : içinde bulunduğum durumun izhahı . ) |hocam öylede işte .. ne bilim ya :/

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S-E-R-H-A-T
    S-E-R-H-A-T's avatar
    Erkek

veri 1 ) fiziksel görünüm + ruh yapısı + okul, iş + aile + sosyal statü + vs. vs. olarak tam olarak ''budur'' diyebilecegim ve kafamdaki ''evlenilecek kız modeline'tamamen uygun bir kız bana deliler gibi aşıktı, ağzına sıçsam yine ayaklarıma kapanıyordu...

veri 2) fiziksel görünüm + ruh yapısı + okul, iş + aile + sosyal statü + vs. vs. olarak ''kesinlikle tamamen taban tabana ters zıt'' bir kızın peşinden koştum ağzıma sıçtı.

sonuç a ) seven s.. s.. sevilir dogru bir genellemedir

sonuc b ) kaçan her zaman kovalanır

sonuc c ) ikisiylede evlenmedim ikisinin ortası biriyle evliyim.

çıkarılacak ders: hiçbir zaman verdiginiz degeri tam olarak belli etmeyin ki 'çantada keklik olmayın''

şeyini şeyettiğimin şeyi
Toplam Hit: 1824 Toplam Mesaj: 13