İlişkilerde..
-
Realist bunu yazdı:
-----------------------------
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------saolasın hocam da .. Aşk bilmiyorum :S bana göre bir gereksinim , ötesi olmayan duygu . Edebiyat yapmış gibi olmasında hocam aşk bu ya ne 15 i ne 70 i. icinizden geçiyorsa birşeyler bunu engellemeniz cok zordur ..
-----------------------------Insan ilk defa aşık olduğunu anladığında,herşeyi bir kenara bırakıp sadece sevdiceğe yakınlaşır vaktin nasıl geçtiğini anlayama yeteneğini yitirir.
Dünya onun etrafında dönmeye başlar ne yaparsan yap aklında herzaman o vardır,
Insan işte bu birgün sıkılır elbet ya sen ya o..
Işte ozaman geriye baktığında çok şey kaybettiğini anlarsın ve hayatdaki herşey boştur.
Ancak o hisleri içinden attığında,sende başkalarının hayatlarıyla oynama yeteneğini kazamanmışsın demektir..
-----------------------------
(bknz : içinde bulunduğum durumun izhahı . ) |hocam öylede işte .. ne bilim ya :/ -
veri 1 ) fiziksel görünüm + ruh yapısı + okul, iş + aile + sosyal statü + vs. vs. olarak tam olarak ''budur'' diyebilecegim ve kafamdaki ''evlenilecek kız modeline'tamamen uygun bir kız bana deliler gibi aşıktı, ağzına sıçsam yine ayaklarıma kapanıyordu...
veri 2) fiziksel görünüm + ruh yapısı + okul, iş + aile + sosyal statü + vs. vs. olarak ''kesinlikle tamamen taban tabana ters zıt'' bir kızın peşinden koştum ağzıma sıçtı.
sonuç a ) seven s.. s.. sevilir dogru bir genellemedir
sonuc b ) kaçan her zaman kovalanır
sonuc c ) ikisiylede evlenmedim ikisinin ortası biriyle evliyim.
çıkarılacak ders: hiçbir zaman verdiginiz degeri tam olarak belli etmeyin ki 'çantada keklik olmayın''