folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder İlk %100 Yerli Yapım Cumhuriyet Dönemi Tük Uçağı NU.D.38

İlk %100 Yerli Yapım Cumhuriyet Dönemi Tük Uçağı NU.D.38

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    suKo
    suKo's avatar
    Erkek

Uçan Teneke:|

Kafam oldu galiba:|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

ilk fabrika sanırsam eskişehirde falan yapılıyor.uçaklar ucuza imal ediliyor gerçekten.

ama tam bu sırada amerika devreye giriyor 10 da 1 fiyatına ben size aynısından veriyim diyince hükümet fabrikayı

kapattırıyo, uçaklar bozulmaya başlayınca parçalarını uçağının 100 katı fiyata satmaya başlıyo :)

ondan sonra da atı alan üsküdarı geçmiş oluyo :|

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

yalnizturk bunu yazdı:
    -----------------------------
    ismet inönünün ta anasını

tarih bilmezlidigindenmidir bilemiyorum, İsmet paşanın yaptıgı her ne kadar yanlış olsada çok önemli işleri başardığıda bu derece önemlidir.

Atatürkün yokludunda orduyu ankarayı çok güzel bir şekilde yönetmiştir. Başarılarını göz ardı etmiyelim lütfen. Hiyeraşi her dönemde her ülkede olmuştur, olacaktır, doğası budur süper ego işte ne yapabilirsiniz ? İnsanın doğasında olan birşey.

"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azrak
    azrak's avatar
    Erkek

suKo bunu yazdı:

Uçan Teneke:|

senin gibi diyenler olmaysaydı şimdi boeing e kafa tutyo olucaktık.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

Allura bunu yazdı:

yalnizturk bunu yazdı:
    ismet inönünün ta anasını

tarih bilmezlidigindenmidir bilemiyorum, İsmet paşanın yaptıgı her ne kadar yanlış olsada çok önemli işleri başardığıda bu derece önemlidir.

Atatürkün yokludunda orduyu ankarayı çok güzel bir şekilde yönetmiştir. Başarılarını göz ardı etmiyelim lütfen. Hiyeraşi her dönemde her ülkede olmuştur, olacaktır, doğası budur süper ego işte ne yapabilirsiniz ? İnsanın doğasında olan birşey.

ah be kardeşim geniş bak olaylara inan tarihi çok iyi biliyorum sadece iki tane püskürtme savaşı olan I. İnönü ve II. İnönü savaşından başka bi faydası varmı kütahy eskişehir muharebelerini kaybedilince kazandığı iki savaşta sadece bize zaman kazandırmış oldu ayrıca 12 adayı alamamamızın sebebi bu adamdır musu sorununn çözülememesinin sebebi bu adamdır hatay atatürkün baskısıyla alınmıştır Atatürk olmsaydı hatayıda alamayacaktık ve en önemlisi bu adam ne demokrasiye ne insanların düşüncelerine inanmış nede Atatürk'ün sözünü dinlemiştir ve bana bakarsan Atatürkün ölümünde parmağı olan kişilerden biridir...

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
Toplam Hit: 5744 Toplam Mesaj: 16