İlk 3 Kişiye Rapid
-
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------
tamam pm leri atıyorum ama sanırım aynı anda indiremiceksiniz onuda 3ünüz aranızda anlaşın gece 12 ye kadar saat belirleyin kendinze, rapid izin vermiyor çünkü aynı anda aynı hesaptan downloada
-----------------------------3 kişi birden çekemiyosa niye 3 kişiye dağıtıyon abi ver bana sen...unutalım bu konuyu tmm :D dağılın hadi
-
AntiSozel ilk indir hadi 2. benim 3. daha belli değil bak hızlı sömür hadi.. :)
-
under küstü herhalde :F
-
hotboy bunu yazdı:
tamam pm leri atıyorum ama sanırım aynı anda indiremiceksiniz onuda 3ünüz aranızda anlaşın gece 12 ye kadar saat belirleyin kendinze, rapid izin vermiyor çünkü aynı anda aynı hesaptan downloada
-----------------------------kullanılıyor ya misal benim hesabı, adana,izmir,aksarayx3,kayseri,ingiltere sömürüyor şu anda hep birlikte, hepsi şimdi aktif değil ama 3 ayrı ip indirebiliyor bir ara öyle bişey vardı kaldırdılar tekrar
-
AnTiSoZeL bunu yazdı:
-----------------------------hotboy bunu yazdı:
-----------------------------3 kişi birden çekemiyosa niye 3 kişiye dağıtıyon abi ver bana sen...unutalım bu konuyu tmm :D dağılın hadi
-----------------------------lan sanada yolladımya azönce lostdream 11e doğru indirecem dedi, sen şimdi indirebilirsin, bu arada 3. kişiyi hala seçemedik, underzero mesajını silmiş, horby istemiyor, dier kişiye verecez galiba, ama underzero dan cevap bekliyorum
-
tamam hoca saolasın tekrar : )
-
bende 20. oldum :D
-
bende istesem(:
-
Boş slotun varsa seve seve doldururum :)
-
geç kalmusuk:)spore oynuyorsam benim sucummu:)son 3 ede ver:D