İlk 3D Çalışmam

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cran_s
    cran_s's avatar
    Erkek

yere atamış olduğun parke materyelini gerçekçi boyutlara getir parlaklık ve yansıma ver bump uygula ama cinema4d de hangi komutlarla nasıl yapılıyo bilmiyorum 

cinema 4d vray eklentisini destekliyorsa kur daha gerçekci çizimler yaparsın

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Imba
    Imba's avatar
    Erkek
    bigpower bunu yazdı:
    -----------------------------

MacuncuMacit bunu yazdı:
    Sana bir abi tavsiyesi 3d işini bırak hocam :|
    yok abi dün başladığım şeyi biye bugün bırakıyım ? sen bunu yapabiliyomusun ?

Çok daha iyisini yapıyorumki tavsiye veriyorum hocam. Sende yetenek yok. Bırak bu işi.

Kibar ve sertimdir, çok iyi dans ve ısrar ederim..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

cran_s bunu yazdı:

yere atamış olduğun parke materyelini gerçekçi boyutlara getir parlaklık ve yansıma ver bump uygula ama cinema4d de hangi komutlarla nasıl yapılıyo bilmiyorum

cinema 4d vray eklentisini destekliyorsa kur daha gerçekci çizimler yaparsın

önce cinema 4d nin kendi içinde olan advenced render i kullan orada bazı ayarlara göz aşinalığın olsun

c4d nin içinde gelen render motoru da gerçekçi sonuçlar verebiliyor

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

MacuncuMacit bunu yazdı:

Çok daha iyisini yapıyorumki tavsiye veriyorum hocam. Sende yetenek yok. Bırak bu işi.

amacın ne senin anlayamadım bir türlü her konuya saçma saçma mesajlar atıyorsun

şu tbt te senin kadar  yapıcı olmayan yıkıcı mesajlar atan birini görmedim her konuda karşıt yorumlar atıyorsun

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BURAK_X
    BURAK_X's avatar
    Erkek

MacuncuMacit bunu yazdı:
    bigpower bunu yazdı:

MacuncuMacit bunu yazdı:
    Sana bir abi tavsiyesi 3d işini bırak hocam :|
    yok abi dün başladığım şeyi biye bugün bırakıyım ? sen bunu yapabiliyomusun ?

nerden biliyosun sen? adamın daha ilk çalışması. yeteneğini öyle 1 screenle anlayaamazsın

<love> <canimcicimaylari> <uzatmalar> <kavgagurultu> </love>
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Imba
    Imba's avatar
    Erkek
    1 resimle demedim hocalar. Arkadaşı 7-8 başlıktır takip ediyorum ve hepsi vasatın altında. Vaktini kendine daha faydalı olacak konulara ayırsın dedim. Herkes tasarımcı olamaz.

Kibar ve sertimdir, çok iyi dans ve ısrar ederim..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blue_dream
    blue_dream's avatar
    Erkek

MacuncuMacit bunu yazdı:
    1 resimle demedim hocalar. Arkadaşı 7-8 başlıktır takip ediyorum ve hepsi vasatın altında. Vaktini kendine daha faydalı olacak konulara ayırsın dedim. Herkes tasarımcı olamaz.

Cok ornekler vardır tarihte. Cicero gibi bir kekemeden nasil olurda dunyaca unlu bir hatip olur mesela? Kac kişiye bundan oyuncu olmaz/asker olmaz/ bilmemne olmaz demişlerdir, hepsi de harika bir sekilde icra etmişlerdir ilerde mesleklerini... Soylediklrin cok yanlıs kısacası. Konuyu acan arkadasın soylediklerini dikkate almayıp yoluna devam etmesini umit ediyorum.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

:D ahm wert hocamin dedigine katiliyorum. Gercekcilik icin Frkli render motorlarina gerek yok. Cinema 4D nin Advanced renderi yeterlidir ;) mimaride sisik konusunda Vray daha iyidir fakat once standart render motorunu ogrenmen gerek.. :D

Shaban Interactive Pro.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

blue_dream bunu yazdı:

MacuncuMacit bunu yazdı:

Cok ornekler vardır tarihte. Cicero gibi bir kekemeden nasil olurda dunyaca unlu bir hatip olur mesela? Kac kişiye bundan oyuncu olmaz/asker olmaz/ bilmemne olmaz demişlerdir, hepsi de harika bir sekilde icra etmişlerdir ilerde mesleklerini... Soylediklrin cok yanlıs kısacası. Konuyu acan arkadasın soylediklerini dikkate almayıp yoluna devam etmesini umit ediyorum.

öncelikle sağol hocam.
    ben hertürlü devam edicem zaten yoluma beni dahada hırslandırıyo kötü yorumlar bi bakıma daha iyi oluyo benim için

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bigpower bunu yazdı:

blue_dream bunu yazdı:

MacuncuMacit bunu yazdı:

öncelikle sağol hocam.
    ben hertürlü devam edicem zaten yoluma beni dahada hırslandırıyo kötü yorumlar bi bakıma daha iyi oluyo benim için

sanki savaşa gidion kanki:D

durmak yok yola devam hiç bişey beni yolumdan caydıramaz :D sen devam et ben oyalarım onları

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
Toplam Hit: 4633 Toplam Mesaj: 31