İlk 3D Çalışmam
-
yere atamış olduğun parke materyelini gerçekçi boyutlara getir parlaklık ve yansıma ver bump uygula ama cinema4d de hangi komutlarla nasıl yapılıyo bilmiyorum
cinema 4d vray eklentisini destekliyorsa kur daha gerçekci çizimler yaparsın
-
bigpower bunu yazdı:
-----------------------------MacuncuMacit bunu yazdı:
-----------------------------
Sana bir abi tavsiyesi 3d işini bırak hocam :|
yok abi dün başladığım şeyi biye bugün bırakıyım ? sen bunu yapabiliyomusun ?
Çok daha iyisini yapıyorumki tavsiye veriyorum hocam. Sende yetenek yok. Bırak bu işi. -
cran_s bunu yazdı:
yere atamış olduğun parke materyelini gerçekçi boyutlara getir parlaklık ve yansıma ver bump uygula ama cinema4d de hangi komutlarla nasıl yapılıyo bilmiyorum
cinema 4d vray eklentisini destekliyorsa kur daha gerçekci çizimler yaparsın
-----------------------------önce cinema 4d nin kendi içinde olan advenced render i kullan orada bazı ayarlara göz aşinalığın olsun
c4d nin içinde gelen render motoru da gerçekçi sonuçlar verebiliyor
-
MacuncuMacit bunu yazdı:
Çok daha iyisini yapıyorumki tavsiye veriyorum hocam. Sende yetenek yok. Bırak bu işi.
-----------------------------amacın ne senin anlayamadım bir türlü her konuya saçma saçma mesajlar atıyorsun
şu tbt te senin kadar yapıcı olmayan yıkıcı mesajlar atan birini görmedim her konuda karşıt yorumlar atıyorsun
-
MacuncuMacit bunu yazdı:
bigpower bunu yazdı:
MacuncuMacit bunu yazdı:
Sana bir abi tavsiyesi 3d işini bırak hocam :|
yok abi dün başladığım şeyi biye bugün bırakıyım ? sen bunu yapabiliyomusun ?
Çok daha iyisini yapıyorumki tavsiye veriyorum hocam. Sende yetenek yok. Bırak bu işi.
-----------------------------nerden biliyosun sen? adamın daha ilk çalışması. yeteneğini öyle 1 screenle anlayaamazsın
-
1 resimle demedim hocalar. Arkadaşı 7-8 başlıktır takip ediyorum ve hepsi vasatın altında. Vaktini kendine daha faydalı olacak konulara ayırsın dedim. Herkes tasarımcı olamaz.
-
MacuncuMacit bunu yazdı:
1 resimle demedim hocalar. Arkadaşı 7-8 başlıktır takip ediyorum ve hepsi vasatın altında. Vaktini kendine daha faydalı olacak konulara ayırsın dedim. Herkes tasarımcı olamaz.
-----------------------------Cok ornekler vardır tarihte. Cicero gibi bir kekemeden nasil olurda dunyaca unlu bir hatip olur mesela? Kac kişiye bundan oyuncu olmaz/asker olmaz/ bilmemne olmaz demişlerdir, hepsi de harika bir sekilde icra etmişlerdir ilerde mesleklerini... Soylediklrin cok yanlıs kısacası. Konuyu acan arkadasın soylediklerini dikkate almayıp yoluna devam etmesini umit ediyorum.
-
:D ahm wert hocamin dedigine katiliyorum. Gercekcilik icin Frkli render motorlarina gerek yok. Cinema 4D nin Advanced renderi yeterlidir ;) mimaride sisik konusunda Vray daha iyidir fakat once standart render motorunu ogrenmen gerek.. :D
-
blue_dream bunu yazdı:
MacuncuMacit bunu yazdı:
-----------------------------Cok ornekler vardır tarihte. Cicero gibi bir kekemeden nasil olurda dunyaca unlu bir hatip olur mesela? Kac kişiye bundan oyuncu olmaz/asker olmaz/ bilmemne olmaz demişlerdir, hepsi de harika bir sekilde icra etmişlerdir ilerde mesleklerini... Soylediklrin cok yanlıs kısacası. Konuyu acan arkadasın soylediklerini dikkate almayıp yoluna devam etmesini umit ediyorum.
öncelikle sağol hocam.
ben hertürlü devam edicem zaten yoluma beni dahada hırslandırıyo kötü yorumlar bi bakıma daha iyi oluyo benim için -
bigpower bunu yazdı:
blue_dream bunu yazdı:
MacuncuMacit bunu yazdı:
öncelikle sağol hocam.
ben hertürlü devam edicem zaten yoluma beni dahada hırslandırıyo kötü yorumlar bi bakıma daha iyi oluyo benim için
sanki savaşa gidion kanki:D
durmak yok yola devam hiç bişey beni yolumdan caydıramaz :D sen devam et ben oyalarım onları