İlk 3D Tasarımlarım
-
ilk için çok çok iyi değil hocam çok iyi bile değil :F normal
-
SweeneyTodd bunu yazdı:
-----------------------------
Bu işe yaklaşık iki gün önce başladım Maya 2012 kullanıyorum, bunlar çıktı ortaya ilk çalışmalarım umarım gülmezsiniz :)

-----------------------------gayet başarılı çalışmalar 2 gün için
-
inception bunu yazdı:
-----------------------------kıskanma adamı ,) kendi ağzınla ilk diosun zaten anasından 3d ile doğmadı hoş
başarılar hocam bencede ilk göz ağrına ilerde sen bakınca way be ne yollardan geçmişim diceksin ,)
-
irwa bunu yazdı:
inception bunu yazdı:
-----------------------------kıskanma adamı ,) kendi ağzınla ilk diosun zaten anasından 3d ile doğmadı hoş
başarılar hocam bencede ilk göz ağrına ilerde sen bakınca way be ne yollardan geçmişim diceksin ,)
sende şimdi açsan programı seninde yapabiliceğin bişey bu ekstra bişey yok yani hazır objeleri alıp yerleştirmiş yeni başlayan biride anca bunu yapar zaten normal olarak o yüzden bu yeni başlayan biri için çok iyi bi çalışma değildir , normaldir ;) -
irwa bunu yazdı:
inception bunu yazdı:
-----------------------------Teşekkür ederim :)
-
inception bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
inception bunu yazdı:
sende şimdi açsan programı seninde yapabiliceğin bişey bu ekstra bişey yok yani hazır objeleri alıp yerleştirmiş yeni başlayan biride anca bunu yapar zaten normal olarak o yüzden bu yeni başlayan biri için çok iyi bi çalışma değildir , normaldir ;)
-----------------------------Inception'ın bu yorumuna katılyorum. Programda ilerlemek için poly modelleme, nurbs modelleme gibi yöntemlerden birisini kullanarak hazır objelerle bir sahne oluşturmak yerine, box ya da sphere gibi bir objeden kompleks modeller çıkarmaya çalışmanızı tavsiye ederim. Modelleme araçları açısından 3d max ya da modo kullanmanızı tavsiye ederim. Maya'nın arayüzü nedeniyle çalışma hızınız çok ağırlaşır. Kolay gelsin, yeni çalışmalarda başarılar.
-
Up. Arkadaşlar yardım edebilecek birileri vardır umarım.