İLK 6 Müride Rapid
-
fazla warsa alabilirmiyim. windows7 yi indirmek istiyorum
-
bende istiyom bende :D
-
Kaldıysa bana da :)
-
fl pack indircem rapid yok kaldıysa süper olur :)
-
ONEMINUTE-T01G4-duygusal_serseri-scuderia-man_of_angel-LNAU nickli üyelere gönderilmiştir en yakın zamanda buluşmak dileğiyle
-
kaldıysa Rica...
Vesselam Hocamın Hesapları pek dayanıklı idi.. Kendisine Teşekkür Ediyorum Bu Konu Vesilesi ilede Olsa..
XXLlbt Arkadaşımızada Paylaşım Ruhundan Ötürü Teşekkür ediyorum, Sanırım Yetişemedim Canı Sağolsun.
-
7. kisi oldm sansıma bakarmsn :D
-
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------kaldıysa Rica...
Vesselam Hocamın Hesapları pek dayanıklı idi.. Kendisine Teşekkür Ediyorum Bu Konu Vesilesi ilede Olsa..
Konudaki Arkadaşımızada Paylaşım Ruhundan Ötürü Teşekkür ediyorum, Sanırım Yetişemedim Canı Sağolsun.
-----------------------------elimdeki bütün hesapları paylaştım kaldıki diğer müridlere verdiğim hesabın aynısı başkasına versem paylaşımın bir anlamı kalmaz ve bir gün kullanabilir hesabı
elimde oldukça dağıtmaya devam ediceğim
-
xxlltbt bunu yazdı:
-----------------------------ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------kaldıysa Rica...
Konudaki Arkadaşımızada Paylaşım Ruhundan Ötürü Teşekkür ediyorum, Sanırım Yetişemedim Canı Sağolsun.
-----------------------------elimdeki bütün hesapları paylaştım kaldıki diğer müridlere verdiğim hesabın aynısı başkasına versem paylaşımın bir anlamı kalmaz ve bir gün kullanabilir hesabı
elimde oldukça dağıtmaya devam ediceğim
-----------------------------Hiç Önemli değil, Önemli olan Paylaşım ruhuna ve yardım severliğe Dair Girişimin. Tebrik ediyorum. Gözlerinden Öpüyorum.
-
vesselam bunu yazdı:
-----------------------------bende dagıtırdım zamanında
limit falan yoktu hemde isteyen herkese
merak etmeyin kışa zamanım bol dagıtıma dewam edicem
arkadasıda kutlarım paylasım rugundan dolayı
-----------------------------sabırla bekliyoruz :|