İlk Açılıştan Sonra Kendini İmha Edecek JPG Fotoğraf
-
aklıma biraz dolambaçlı bi yol geldi :)
virüslerde melt server diye bi özellik var(çoğu trojanda var bazı keyloglardada var.)
trojanların kaynak kodları falan birsürü yerde var ordan bi dene.
olmadı resimi trojanla birleştir melt server de :D
1 kere açtıktan sonra otomatik yok eder kendini hemde botnet ağı falan oluşturursun :D
-
söylediğin beni aşıyo hacım diğerinide günde epey jpg attığı düşünürsek yapmak zor
özetle şöle kolay bi çaresini bulamadık galibam
-
Herhangi bir programla yapmak çok sakat.
Print screenle alınır. Ben olsam directx surface üzerine çizdiririm, o zaman print screende boş siyah kutu çıkar. Directx kurulu olmasını da istemez sadece direct2d dll leri gömülebilir programa. Tabi jpegin exenin resourcelarindada encrytpsiz yazmaması lazım.
Fotograf makinasıyla ekranın fotosunu çekmekte de zorlansın diye 30 sn limiti koyar etrafına da parlak hareketli kalın beyaz çerçeve çekerim exposure ı manual ayarlayana kadar timeout olur :P
Bi nebzeye kadar daha güvenli
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------
Print screenle alınır. Ben olsam directx surface üzerine çizdiririm, o zaman print screende boş siyah kutu çıkar. Directx kurulu olmasını da istemez sadece direct2d dll leri gömülebilir programa. Tabi jpegin exenin resourcelarindada encrytpsiz yazmaması lazım.
Fotograf makinasıyla ekranın fotosunu çekmekte de zorlansın diye 30 sn limiti koyar etrafına da parlak hareketli kalın beyaz çerçeve çekerim exposure ı manual ayarlayana kadar timeout olur :P
-----------------------------zekice
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Olay budur işte.
Çok yaşa şeyhim.
-
Cidden zekiceymiş şeyhe kocaman bir teşekkür (nerden gelir aklınıza böyle şeyler ya)
-
Ben sana başka bir çözüm yazim, sen zaten sunum için pp kullanıcan yüksek ihtimal pp de visual basic ayağı var biraz kod bilgin varsa vb scriptlerinle görünen resimleri görüntüleme sonrası ppnin kendi içinde yok edersin gelelim print screen konusuna onunda çözümü var ppde bir timer çalışan fonksiyon yazcan her bir mili saniyede bir clipboard içini boşaltıcak böylece adam print screene bassa bile clipboar boşaltığı için resmi paste edemicek.
Dipnot : tabi bunlar için biraz visual basic bilgisi lazım.
-
hocam aslında .jpg dosyasının sadece bir sefer görüntülemesini amaç olarak gördüğünde geriye sadece yönetemi belirlemek kalıyor. her türlü yöntemle sağlayabilirsin, gideceğin yolu belirle sadece. biraz dolambaçlı birşey oldum ama benim aklıma asp ile yapılabilcek bir yöntem geldi mesela:D
-
silinebilir cd ye autourn yaptıktan 5 dk sonra dosyayı silecek bişey yazılabilir
-
Resim yerine bi web adresi ver oraya baksın o baktımı diyede bi php bişeyi kodlarsın girmişse siteye mesela loglar.txt ye ip adresini falan kaydeder. sniffer gibi. sana mail falanda atabilir siteye girildi diye. freehosttan alırsın bi hesap. adam fotoya bakıncada hemen silersin hosttan. yerine başka bi resim koyki önbellekten silinsin resim. :)