İlk Bilgisayarınız Nezaman Oldu Ve İnternetle Nezaman Tanıştınız
-
ben yaklaşık 5 yıl önce bilgisayar ile tanıştım ama kullanmazdım tabi internet olmayınca kim kulanır ve geçen yıl internetle tanıştım ben siz nasıl tanıştınız pc ile merak ettim şimdi:D
-
Hmm İlk İnternete Giriş Sanırım 98 de Oldu irc nin Revaşta Olduğu bi Dönemde Ada.net te.
İlk Bilgisayarım da 97 Sanırım.Makina Baştan Aşşa Oyundu.Heyt be Ne Günlerdi :'( :D -
1993 te oldu ilk pc im..
-
4-5 yıl önce Anadolu Lisesini kazandığımı öğrendiğim ve doğum günüme rast gelen tarihte aldırtmıştım :D
Armegedon dediküne:
Hmm İlk İnternete Giriş Sanırım 98 de Oldu irc nin Revaşta Olduğu bi Dönemde Ada.net te.
İlk Bilgisayarım da 97 Sanırım.Makina Baştan Aşşa Oyundu.Heyt be Ne Günlerdi :"( :D
-----------------------------------------------------------------------------
hakketten bee kendi PC"mi almadan önce yaa int cafelerde irc"E filan takılırdıkk yada şimdinin counter strike"ı gibi o zamanlar Delta Force vardı onun için sıraya girerdikk.. sıra olmazsa da ateri salonuna giderdik.. :D
-
İlk pc comador du a.k :))) götümle gülüyodum oyunlarına!İnternetle 4 yıl önce tanıştım...
-
ilk bilgisayarım 98 de oldu
99 da update ettirdik
sora 128 e bi 64 mb rem ekledim bide 64 mb ve 16x cdrw taktım halaa evde onu kullanıyom internete giriyom ama xp yi bi türlü kaldırmıyo a.q bi kere kurdum çalıştı sora makinaya bi format çektim xp yi bidaha çalıştıramadım hoşş geldiniz yazısı görünmeden veya görününce hemen kitlenio a.q çözemedim olayı zike zikede 98se kullanıyoz
98 de internet ile tanıştım -
1989 80286
-
ilk pc 98de aldik hala duruo
5 sene once internete girdim tabi o zmnlar sinirsiz deildi ne faturalar geliyodu be :d -
He Yaw Okul Numaramı Bilmezken 146 yı Gözüm Kapalı Yazardım Ay Sonuda Bizimkiler Gözümü Kapatırdı :D
Criminal M.Ö. mü o? :D -
1992 - 286 ile başlayan macera 1996 da internet eklenerek son süren devam ediyor :)
-
1994 dü sanırım commodore 64 vardı harddiski 1Mb di sanırım :)
okumayı bilgisayarda öğrendim saolsun.
Toplam Hit: 2237 Toplam Mesaj: 15