folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İlk Bilgisayarınız Nezaman Oldu Ve İnternetle Nezaman Tanıştınız

İlk Bilgisayarınız Nezaman Oldu Ve İnternetle Nezaman Tanıştınız

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    ben yaklaşık 5 yıl önce bilgisayar ile tanıştım ama kullanmazdım tabi internet olmayınca kim kulanır ve geçen yıl internetle tanıştım ben siz nasıl tanıştınız pc ile merak ettim şimdi:D

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    armagedon
    armagedon's avatar
    Erkek
    Hmm İlk İnternete Giriş Sanırım 98 de Oldu irc nin Revaşta Olduğu bi Dönemde Ada.net te.

İlk Bilgisayarım da 97 Sanırım.Makina Baştan Aşşa Oyundu.Heyt be Ne Günlerdi :'( :D

İnsan Gibi Yaşa...Adam Gibi öL..! Ekmeğini Böl.. Vatanını Böldürme..!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    1993 te oldu ilk pc im..

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    4-5 yıl önce Anadolu Lisesini kazandığımı öğrendiğim ve doğum günüme rast gelen tarihte aldırtmıştım :D

Armegedon dediküne:

Hmm İlk İnternete Giriş Sanırım 98 de Oldu irc nin Revaşta Olduğu bi Dönemde Ada.net te.

İlk Bilgisayarım da 97 Sanırım.Makina Baştan Aşşa Oyundu.Heyt be Ne Günlerdi :"( :D
    -----------------------------------------------------------------------------
    hakketten bee kendi PC"mi almadan önce yaa int cafelerde irc"E filan takılırdıkk yada şimdinin counter strike"ı gibi o zamanlar Delta Force vardı onun için sıraya girerdikk.. sıra olmazsa da ateri salonuna giderdik.. :D

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    İlk pc comador du a.k :))) götümle gülüyodum oyunlarına!İnternetle 4 yıl önce tanıştım...

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    detay
    detay's avatar
    Erkek
    ilk bilgisayarım 98 de oldu
    99 da update ettirdik
    sora 128 e bi 64 mb rem ekledim bide 64 mb ve 16x cdrw taktım halaa evde onu kullanıyom internete giriyom ama xp yi bi türlü kaldırmıyo a.q bi kere kurdum çalıştı sora makinaya bi format çektim xp yi bidaha çalıştıramadım hoşş geldiniz yazısı görünmeden veya görününce hemen kitlenio a.q çözemedim olayı zike zikede 98se kullanıyoz
    98 de internet ile tanıştım

maaasebeci....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Criminal
    Criminal's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    1989 80286

(Daimi imza : Yokluğun cehennemin öbür adıdır, üşüyorum kapama gözlerini.)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi
    ilk pc 98de aldik hala duruo
    5 sene once internete girdim tabi o zmnlar sinirsiz deildi ne faturalar geliyodu be :d
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    armagedon
    armagedon's avatar
    Erkek
    He Yaw Okul Numaramı Bilmezken 146 yı Gözüm Kapalı Yazardım Ay Sonuda Bizimkiler Gözümü Kapatırdı :D

Criminal M.Ö. mü o? :D

İnsan Gibi Yaşa...Adam Gibi öL..! Ekmeğini Böl.. Vatanını Böldürme..!!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ömer Kerem
    MuTReFT
    MuTReFT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    1992 - 286 ile başlayan macera 1996 da internet eklenerek son süren devam ediyor :)

Mecburi not: Cahilliğin verdiği CESARET ile ettiği lafın nereye gideceğini hesap edemeyen, düşünemeyen, fikir yoksunu mahlukatlara CEVAP vermiyorum. Adalet Ve Kalkınma Partisi - İstanbul Beyoğlu Teşkilatı 2024/1 dönem aktif üyesi.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    1994 dü sanırım commodore 64 vardı harddiski 1Mb di sanırım :)
    okumayı bilgisayarda öğrendim saolsun.

Zimbabwe
Toplam Hit: 2237 Toplam Mesaj: 15