Tahribat.com Forumları
Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
İlk Buluşmanızda Ne Yaparsınız?
Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
-
erkekler çok 'şey' yaaa .. ben şahsen bi erkeğe gidipte teklif etmem,çiçek götürmem :PPP ona yalakalık yapmam
-
KuPa_KiZi cicek goturme olayini yalakalik olarak goruyorsan zaten ask denen sey bitmistir sende.
bu icten gelen birseydir.
benim askim (aaah ah) bana cicekte alirdi bende ona alirdim cikolata alirdim o bana yemek ismarlardi vs vs.
bu icten gelen bir sey. -
KuPa_KiZi bunu yazdı:
-----------------------------
erkekler çok 'şey' yaaa .. ben şahsen bi erkeğe gidipte teklif etmem,çiçek götürmem :PPP ona yalakalık yapmam
-----------------------------
Hatun haklı ne masraf ediyoruz onlar için çiçek filan değmez abi bak görüyosun nankör varlıklar bi söz var seversen üzülürsün üzersen sevilirsin.
-
hueheh
-
ben niye aşkıma çiçek alayım ki töbe töbe..nerde görülmüş bu.
-
olayı abartıya getirdim pardon..yalakalık felan dedimde
ama cidden bi kıza yakışmıyor erkeğe çiçek götürmek -
len amd`ci hayatinda kac kere bulustunda konusuyon :))) saka olm kizma hemen,...
ben kiza bi pok götürmem götürecegim tek
sey bir tek güL`dür, onuda hani günümde olursam ve kizdan gercekten hoslaniyorsam götürürüm.
Cok ormantik adamimdir sölemesi ayip olmasin -
niye yakismasin
bir cicek bir bayani ne kadar mutlu ediyorsa
bir cicek bir erkegide o kadar mutlu eder... -
ben aşkıma hiç bi zaman çiçek vermedim vermemde. hep o bana aldı..bu onun görevi. bende ona pizza yaptım
-
kupa kızı siz kızlara masraf yapmaktan anamız ağladi dimi erkekler yaw çiçeği bahceden koparip versek olmuyo mu cicekci de ki cicek de bahcedeki patlıcan mı yaff :D
Toplam Hit: 9517 Toplam Mesaj: 40