İlk Defa Gazete Kağıdndan Üretilen USB"Si Süper Bişey
-
EarthDrive, dünyanın dönüştürülmüş gazete kağıdından üretilen ilk USB hafızasını tanıttı.
Her geçen gün farklı USB cihazlarla karşılaşmamızın yanında, farklı tasarımlarıyla da oldukça dikkat çeken USB hafızalar, her zevke uygun tasarımıyla da kullanıcıların dikkatini çekiyor.Bu haberimizde yer alan yeni USB hafızayı diğerlerinden ayıran ne kapasitesi ne de getirdiği yeni bir teknolojide saklı.
Özellikle çevrecilerin ilgisini çekmesi beklenen EarthDrive'a ait dünyanın ilk doğa dostu olan USB sürücüsü, dönüştürülmüş gazete kağıdından imal edildi. Görünüş itibariyle tahtadan imal edilmiş bir sıraya benzeyen EarthDrive USB, 16GB'lık bir hafızaya sahip.
Fiyatıyla ilgili bir açıklama yapılmayan EarthDrive USB'nin ne zaman ve nerede raflardaki yerini alacağı ise henüz bilinmiyor.
Süper yaa
-
fiyatı ne kdar olcak acaba
-
:S degisik birsey mi bu simdi
digerlerinden tek farki disinin donusturulmus kagittan olmasi,
plastikten olani, kaucuktan olani, celikten olani ottan boktan olani var
icindeki malzemelerde donusturulmus kagit olsaydi vay be derdim :S
pazarlama taktigi diyoruz biz buna
-
birilerine şirin görünme furyası twinmos 2gb bellek aldıydım 3 kere makinada yıkandı bişecik olmadı bu girse sağ çıkamaz heralde
-
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------
birilerine şirin görünme furyası teinmos 2gb bellek aldıydım 3 kere makinada yıkandı bişecik olmadı bu girse sağ çıkamaz heralde
bu girse yumuşak bi şekilde çıkar heralde :D -
underzero bunu yazdı:
-----------------------------:S degisik birsey mi bu simdi
-----------------------------dışı kağıtdan ama içindede 16 gb hafısazı var tasarımı güzel yane
-
doğa dostu ama cüzdan dostumu önemli olan o :)
-
FOXXLY bunu yazdı:
doğa dostu ama cüzdan dostumu önemli olan o :)
doğa dostuda deilki kökü ağaçtan geliyor gine kağıt dışı :D -
underzero bunu yazdı:
-----------------------------aynı cümleleri kurmak icin scrollu aşağı doğru hafiften indiriyorum, yuh dedim direk içimden geçen kelimelerle anlatmışsın hocam,
bildiğin marketing stratejisi başka bi bok yok, adam bununla yaptıgı reklamla satışını da katlar, markasını da üste çeker hedef kitlesine de ulaşır, içi aynı metal, aynı alaşım, aynı mekanik, üstüne üstlük marketinge harcadığı parayı da bu flash diske bi ekler ki 64 gblık fiyatına koşa koşa alır millet :)
Dj_MuRaD_ bunu yazdı:
-----------------------------dışı kağıtdan ama içindede 16 gb hafısazı var tasarımı güzel yane
-----------------------------tasarım güzel falan degil bana göre ama tabi senin fikrin, ki o tasarıma içinden çok para verceksin hocam alırsan, içi hepsi gibi çin mal, sırf hava yani :))
-
corvuscorax bunu yazdı:
-----------------------------underzero bunu yazdı:
-----------------------------aynı cümleleri kurmak icin scrollu aşağı doğru hafiften indiriyorum, yuh dedim direk içimden geçen kelimelerle anlatmışsın hocam,
bildiğin marketing stratejisi başka bi bok yok, adam bununla yaptıgı reklamla satışını da katlar, markasını da üste çeker hedef kitlesine de ulaşır, içi aynı metal, aynı alaşım, aynı mekanik, üstüne üstlük marketinge harcadığı parayı da bu flash diske bi ekler ki 64 gblık fiyatına koşa koşa alır millet :)
Dj_MuRaD_ bunu yazdı:
-----------------------------tasarım güzel falan degil bana göre ama tabi senin fikrin, ki o tasarıma içinden çok para verceksin hocam alırsan, içi hepsi gibi çin mal, sırf hava yani :))
-----------------------------adamlar satması için malın neler yapıyolar hocam işte hava yani dediğin gibi yoksa içindeki 16 gb bellek öbürlerindede var dışı dikkat çekiyo sadece
-
underzero bunu yazdı:
aynen kesinlikle katılıyorum :D