İlk Defa Mavi Ekran Aldım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

mavi ekran fobim var olmasın diye neler varsa kurdum, 3 kere oldu 3'ündede uykudaydım iyi ki. Bir de 23" monitor mavi ekran oldu mu altıma sıçıyorum.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

Driverlarını güncelle birde hacım.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    Jilet_Boris bunu yazdı

Driverlarını güncelle birde hacım.

güncel zaten hepsi hocam.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

combofix kullan.

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Hocam ramleri test edebilirmisin. Ram Stress Test diye aratırsan sonuca ulaşabilirsin. Eğer test sırasında yine mavi gelirse servis yolu göründü. Eğer garanti yoksa sök rami uyumlu bi ram al tak bitsin bu çile.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek
    karakutu bunu yazdı

olası nedenler

1.Ram

2.Driver

3.Hdd

+ ekran kartı.

sürücüde ya da kartta bi ibnelik varsa, flash'ta bu mavi ekranı verdirebiliyor.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

combofixle tarama yaptım bişey cıkmadı.Memtestle ramlere stress test yaptım yine error cıkmadı.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SettingZ
    SettingZ's avatar
    Homo

gecen gece bende ayni sekilde mavi ekran aldim ilk seferinde hocamin dedigi gibi saydi reset atti sonrasinda kaseti yanlis takilmis ateri gibi oldu omru tukenmistir diyerek format attim iki gundur sikinti yasamiyorum. hdd den ses gelmiyordu ki normalde zaten fazlasiyla sessiz calisiyo pc donanim guncellemelerinide yapali bir hafta olmadi neredeyse yapali. ama ilk gordugumde korkmustum. birde ikinci seferde pcnin hoparlorunden garip bi ses geldi onu hic anlamadim

Fortçu Gandalf..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    SettingZ bunu yazdı

gecen gece bende ayni sekilde mavi ekran aldim ilk seferinde hocamin dedigi gibi saydi reset atti sonrasinda kaseti yanlis takilmis ateri gibi oldu omru tukenmistir diyerek format attim iki gundur sikinti yasamiyorum. hdd den ses gelmiyordu ki normalde zaten fazlasiyla sessiz calisiyo pc donanim guncellemelerinide yapali bir hafta olmadi neredeyse yapali. ama ilk gordugumde korkmustum. birde ikinci seferde pcnin hoparlorunden garip bi ses geldi onu hic anlamadim

sanırım herkes mutlaka karşılaşıyor mavi ekranla.Ama sürekli olan bişey değil galiba.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SettingZ
    SettingZ's avatar
    Homo
    u235 bunu yazdı
    SettingZ bunu yazdı

sanırım herkes mutlaka karşılaşıyor mavi ekranla.Ama sürekli olan bişey değil galiba.

ben uzun zamandır sorunsuz kullanıyordum bi oyun kurduktan sonra huysuzlandı zaten alet ben silene kadar mavi ekran vermeye başladı bende çaktım formatı. süreklilik konusunda kardeşimin pc veriyo yani düzenli olarak :D

Fortçu Gandalf..
Toplam Hit: 3085 Toplam Mesaj: 25