İLK GÖRÜŞTE AŞIK OLAN WAR MI???

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WhiteThales
    WhiteThales's avatar
    Erkek
    banada oldu

tanı$tk fln..dost olduk..nefret ettik birbirimizden gene dost olduk..

kızın yüzünü gördükçe yumu$uorm..

ilk gorduumdede carpılmı$tım ztn :)

WhiteThales
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    robertcan
    robertcan's avatar
    Erkek
    valla 15 yasimda ilk gordum asik oldum
    hala ayni kisiyleyim,yeni evliyim
    artik ne diyim iste oluyor
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kan
    kan's avatar
    Erkek

ya hale hala seni seviyorum ve hep aklimda o vergi dairesi var hep hic unutmam bunu

sunsuzlik.................
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    winterstorm
    winterstorm's avatar
    Erkek
    İlk görüşte aşka inanmayanalar bunu yaşamamış olanlardır!
    İlk görüşte aşka inanıyorum, çünkü bunu yaşadım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NeCRoMaNCeR
    NeCRoMaNCeR's avatar
    Erkek
    peki bir şey sorayım ilk gördüğü kişi ile tanışıp gezdikten sonra aynı gün içerisinde yine aynı kişiyle alakalı kötü şeyler yaşayan kişi eğer bundan ötürü üzlüyorsa gece uyaymıyorsa başına ağrılar giriyorsa eli ayağı titriyorsa için içini yiyorsa bunun sebebi aşk değil de nedir?

Her zaman dürüst ol ki ihtiyacın olunduğunda yalana başvurabilesin!!! (NeCRoMaNCeR)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ahm3t
    ahm3t's avatar
    Erkek
    robertcan katılıyorum
    ilk görüşte aşk niye olmasın aşk karşılıklı olur o yüzden kendini aşık sanan bir çok kişiyle karşılaşırsınız ama onlar sadece tek başlarına aşkı yakalamışler fakat karşı taraftan bir duygu yakalayamamışlardır. İlk görüşte aşk vardır fakat karşılıklı olarnları hayatlarını devam ettirebilir bunun bir çok örnegide vardır gercek hayatta
    ben böyle düşünüyorum saygılar..

.:ahm@:.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NeCRoMaNCeR
    NeCRoMaNCeR's avatar
    Erkek
    ahm3t bunu yazdı:
    -----------------------------
    robertcan katılıyorum
    ilk görüşte aşk niye olmasın aşk karşılıklı olur o yüzden kendini aşık sanan bir çok kişiyle karşılaşırsınız ama onlar sadece tek başlarına aşkı yakalamışler fakat karşı taraftan bir duygu yakalayamamışlardır. İlk görüşte aşk vardır fakat karşılıklı olarnları hayatlarını devam ettirebilir bunun bir çok örnegide vardır gercek hayatta
    ben böyle düşünüyorum saygılar..

-----------------------------

+100000 abi

Her zaman dürüst ol ki ihtiyacın olunduğunda yalana başvurabilesin!!! (NeCRoMaNCeR)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ahm3t
    ahm3t's avatar
    Erkek
    ----"aşk için zaman gerekir, aşkı yaşamış olan herkes bunu bilir," sen aşkı yaşadınmı peki sen nasıl bir analiz yaptında bu fikre kapıldın ....

aşkın olgunlaşması için zaman gerekir aşık olmak için zaman gerekmez .....

----"Bu arada aşık olan insan öyle kolay ben aşığım diyemez! Ama siz durmadan sanki susadım yada acıktım dermiş gibi sıradan bişekilde aşığım falan diyosunuz! "" sen insanların ne yaşadıgına nasıl karar veriyorsun benim yada diger insanların neler yaşadıgını biliyormusun acı cekip cekmediklerini ben 7 senedir yaşadıgım bir ilişki ve aşıgım bunu kimseye ispat etmek zorunda değilim 7 sene kısa bir zamanmı senin için ilk görüşte aşık oldum bun benim duygularım

aklımdayken konuşmanın şeklini hiç begenmedim adam gibi konuş tartışalım senin gibi insanlar yüzünden aşk bu kadar dile düştü zaten basitleşti

karşındakini küçümseyen insan KÜÇÜK insandır...

aklı başında cvp yazacaksan yaz seninle tartışayım ama saçmayalayacaksan bu tavrını koruyacaksan hiç birşey yazma küçük insan olarak yaşamaya devam et!!!!

saygılar..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ahm3t
    ahm3t's avatar
    Erkek
    aklıma gelmişken Titanic filmini seyret sana ilk görüşte AŞK biraz olsun anla sana en basit örnegi

ve lütfen tartışmayı BASİTLEŞTİRME karşıdaki insanın fikrini kabul etmek zorunda değilsin ama saygı duymak bir erdemdir..

saygılar..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OK_FACES
    OK_FACES's avatar
    Erkek
    OLMADIM OLMAMDA
    OLAN WARSADA SAYGI DUYARIM

Tahrip.Com Admini
Toplam Hit: 5350 Toplam Mesaj: 27