Ilk Kez İnternet Baglatacagim Hangi Saglayici Hangi Paket
-
Bir yagmurlu pazar sabahindan gunaydin hepinize
11 yildir evde internet var ama arkadasimla birlikte kullaniyorduk hic sormam tahahut yapar bana derki 70 tl bir ay ben oderim bir ay o sonra yeni pakete gecer der 60 tl veya 80 tl filan hatta en son akn siz bir pakete gecmistik 90 tl ye yakin bir sey oduyorduk ama tahahut bitmis aramislar ama soyle bir durum var arkadaslarin evi yikilacak bu yuzden tahahut yapmak istemedi dedi sen al uzerine bu sefer ben senden cekeyim evden tasininca ve donunceye kadar sen kullanirsin tabi daha once hic internet paketi baglatmadigim icin basladim arastirmalara
Bu sefer iyice kafam karisti superonline turknet vs vs hepsi degisik fiyatlar degisik abonelikler
Mahallede fiber vs yok sadece adsl var onu biliyorum (iki sk uzerimizde kablonete kadar var ne sqcma seyse) evde yillardir sabit telefon yok buna gore tavsiyeler isteyecegim arkadaslar
-
Varsa https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Tarifeler
yoksa ttnet . tarife olarakta 45-70 tl arası bişeyler alabilirsin . tamamen pazar alışverişi gibi kiminle nasıl pazarlık ettğine bağlı olarak fiyatı belirlerler .
-
usta, turknet alma, sorunlarla uğraşmaktan kafayı yersin.
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
ben aldım 0 sıkıntı
-
Evde telefon hatti yok su anda ilk kez baglatilacak oyle bir durumda var
-
takipteyim bende işyeri açıyorum kaliteli bir internet olmazsa olmazımız araştırıyorum..
-
Varsa Superonline Fiber..
-
RimPalace bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
ben aldım 0 sıkıntı
%1 lik şanslı kısımdasn o halde.
-
RimPalace bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
ben aldım 0 sıkıntı
Adı çıkmış dokuza, inmiyor sekize.
Türknet adını duyan, karalama kampanyası başlatıyor.
Eylül'de bağlattım. Belgeler ellerine Eylül'deki bir Cuma günü geçti, Pazartesi gün bir baktım hattım çekilmiş, bağlandığına dair bilgilendirme kağıdı yapıştırmışlar.
Aynı zamanda ADSL şifreleri vs. vs. hepsi sistematik bir şekilde ulaşıyor elime. Kabloyu eve çektim, şifreyi yazdığım an internetim geldi ve Eylül'den bu yana bir kere mi gitmez?
Saniyede en kötü hızım 3mb/s.
Aradığınız zaman da, arkadaşınızdan daha hızlı bağlanıyorsunuz temsilciye.
Fatura mı? Belirtilenden 1 kuruş fazla ödemiyorsunuz.
Taahhüt? Zaten yok.
1000 dakika ev telefonundan (bağlayıp kullanmak isterseniz... istemezseniz sorun yok.) bedavaya veriyorlar.
Tüm bunlar da 60 ₺.
Buna da pislik atıyorlar...
TÜRKNET ADAMDIR.
-
Th3Ultra bunu yazdıRimPalace bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
ben aldım 0 sıkıntı
Adı çıkmış dokuza, inmiyor sekize.
Türknet adını duyan, karalama kampanyası başlatıyor.
Eylül'de bağlattım. Belgeler ellerine Eylül'deki bir Cuma günü geçti, Pazartesi gün bir baktım hattım çekilmiş, bağlandığına dair bilgilendirme kağıdı yapıştırmışlar.
Aynı zamanda ADSL şifreleri vs. vs. hepsi sistematik bir şekilde ulaşıyor elime. Kabloyu eve çektim, şifreyi yazdığım an internetim geldi ve Eylül'den bu yana bir kere mi gitmez?
Saniyede en kötü hızım 3mb/s.
Aradığınız zaman da, arkadaşınızdan daha hızlı bağlanıyorsunuz temsilciye.
Fatura mı? Belirtilenden 1 kuruş fazla ödemiyorsunuz.
Taahhüt? Zaten yok.
1000 dakika ev telefonundan (bağlayıp kullanmak isterseniz... istemezseniz sorun yok.) bedavaya veriyorlar.
Tüm bunlar da 60 ₺.
Buna da pislik atıyorlar...
TÜRKNET ADAMDIR.
hocam dedim ya sen şanslı kısımdasn.
donanımhaberde turknetle ilgili 6-7 tane konu var (benim takip edebildigim), bu konular 70-80 sayfa ile 380-400 sayfa arasında değişiyor. memnun olan ve hiç sorun yasamayan sayısı cidden çok çok az.
ve sorun yasamayanlarin cogu da istanbul ankara gibi büyüksehirler.
ben Balıkesir'deym, burası da Büyükşehir oldu ancak hala vdsl portu yok diyerek vdsl hizmeti veremedikleri bir Büyükşehir.
ben yasadigim sorunları forumda da yazdim, bakabilirsin.
hala vdsl e gecisi saglayamadilar.
modem 2 haftadir vdsl sinyali aliyor görünüyor hem de 50mbit hizinda ancak gel gor ki testlerde en yüksek 13 mbit görüyor. yani hala adsl kullanıyorum. yazılımsal olarak mi degistirdiler ne yaptılar bilmiyorum.
-
İnternet bağlatacaksanız en az 25 megabit hız olanı tercih edin. Zira 1 Mayısta AKK sonrası hızlar artacak.
16 ve 24 mbit/sn paketler için akn sonrası indirme hızı 8 mbit/sn
24 ve 50 mbit/sn paketler için akn sonrası indirme hızı 16 mbit/snŞuan servis sağlayıclar 24 megabit satıp taahhüt sözü alma derdinde ki Mayıs ayında yarı yarıya düşük hız versin.