folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder İlk Kitabımı Satışa Çıkarıyorum...

İlk Kitabımı Satışa Çıkarıyorum...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EfsaneTurka
    EfsaneTurka's avatar
    Erkek

Bankadan parayı çekince bir tane alırım artık :D

Amma velakin benim imza çok özel olacak :D

A face that awakes when I close my eyes
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Çorbada özellikle de kapak olayında TBT'nin de tuzu olursa bundan büyük bir gurur duyarım.

Ayrıca şunu da belirtmek istiyorum. Şuan baskıya girmediği için kapağı düzenleyebiliriz ve baskı başladığında gerek PTT Posta Çeki Hesap numaramı gerekse Ziraat Bankası Hesap numaralarımı (bursu çektiğim banka hesabı malum(:  ) yapacağınız havaleler ile (Açıklama bölümüne Kitap Ücreti yazarsanız karışıklık olmaz) teslimatları başlatabilirim.

Saygılarımla

Not: Bu kadar rağbet göreceğini bilseydim önceden çıkartırdım ((((:

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mc_rapier
    mc_rapier's avatar
    Erkek

Harbi harbi çıkıyor kitap ha !
    bize de kitabın kapağını çevirmek kalacak ... ! :)

ID no su 19140 olan mürid
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Allah pişman etmesin kardeşim,

Hayırlı uğurlu olur inşallah

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam buna ayıracak param olurolmaz söz alıcam

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Milamber
    Milamber's avatar
    Erkek

Kardeşim evet hayırlı uğurlu olsun ancak keşke öncesinde kitabın telif hakkı için başvursaydın bir yerlere nitekim senin için bir sorun yok ama yarın öbür gün bir yayın evi editörünün eline geçerse basmak isteyebilir... ki o durumda sana para da vermez kanıtlayamazsan... o yüzden bizlerden kar amacı gütmüyor olsan bile telif hakkını almak için biraz para harcamanı öneririm...

ayrıca her ne olursa olsun sen bu kitabı satışa sunmuş olacaksın yarın öbürgün çekemeyen birisi şikayet ederse bandrolsüz ve kültür bakanlığından izinsiz kitap satıyorsun diye başın belaya girebilir... o yüzden bu konuyu biraz araştırmanı öneririm...

ayrıca kapak konusuna gelince arkadaşlar önde olduğu açık bir biçimde belli olan yanlız bir adam ve arkada büyük ve gürültücü bir kalabalık resmi çok iş yapabilir kapak konusunda bir düşünmenizi öneririm... bir aksilik olmazsa ekonomik durumumu düzeltir düzeltmez bende bir adet istiyorum bu arada... :D

Fırtına koparmaktır işim... Uzaklar Yolcusu
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

hocam e-book paylaşır mısın =D

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek

hayırlı olsun :) 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Rapid : http://rapidshare.com/files/58809583/ey_yalnizlik_simdi_nerdesin.zip :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Milamber bunu yazdı:
    -----------------------------

Kardeşim evet hayırlı uğurlu olsun ancak keşke öncesinde kitabın telif hakkı için başvursaydın bir yerlere nitekim senin için bir sorun yok ama yarın öbür gün bir yayın evi editörünün eline geçerse basmak isteyebilir... ki o durumda sana para da vermez kanıtlayamazsan... o yüzden bizlerden kar amacı gütmüyor olsan bile telif hakkını almak için biraz para harcamanı öneririm...

ayrıca her ne olursa olsun sen bu kitabı satışa sunmuş olacaksın yarın öbürgün çekemeyen birisi şikayet ederse bandrolsüz ve kültür bakanlığından izinsiz kitap satıyorsun diye başın belaya girebilir... o yüzden bu konuyu biraz araştırmanı öneririm...

ayrıca kapak konusuna gelince arkadaşlar önde olduğu açık bir biçimde belli olan yanlız bir adam ve arkada büyük ve gürültücü bir kalabalık resmi çok iş yapabilir kapak konusunda bir düşünmenizi öneririm... bir aksilik olmazsa ekonomik durumumu düzeltir düzeltmez bende bir adet istiyorum bu arada... :D

-----------------------------

Telif hakkı, Kültür Bakanlığı ile ilgili konuları biraz araştırma şansım oldu. Birincisi basımın yapıldığı işletme bastığı bütün dergi, kitap, broşür vs gibi dökümanların bir örneğini muhafaza etmek, konu ile ilgili kurumlara da bildirmek zorundaymış ki yazıların kayıtlı olduğu CD şuan matbaacıda değil, ilk basılan numuneleri Emniyet Müdürlüğüne, Kültür Bakanlığı'nın ilgili müsteşarlığına gönderildiğine gönderilecek.

Ayrıca yazılar çalınır, başkası basar gibi bir korkum yok. Kaynak bende olduğu ve aktığı sürece bir bardak eksilmesi bana çok şey kaybettirmez.

Saygılarımla

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
Toplam Hit: 7800 Toplam Mesaj: 57