İlk Okunacak Çizgi Roman Hangisidir ?
-
hocam türlerin kökeni mangası çıkmış darwinin hayatıyla iç içe anlatıyor çok güzel, türklerden istersen ersin karabulutun sandık içi çok iyidir, hobbitin çizgi romanı var, sherlock çizgi romanlarıda olabilir.
-
Ben bu ara manhattan projects çizgi romanını okuyorum tavsiye ederim.
-
edit büdüt delete çizik.
cann tarafından 09/Oca/15 02:47 tarihinde düzenlenmiştir -
müridler 2 tane bitirdim.gerçekten zevkli :D fakat çok kısa sürüyorlar.bi oturmaya 1 tane bitiyor.nettede o kadar çok çizgi roman yok
sanırım ingilizce bakarsam daha çok bulurum
şu anda 7 tane çizgi roman var(x-man batman spiderman gibi şeyleri sevmediğim için onlar harici romanlar)
herkese tavsiye ediyorum
edit: 200-300 sayfalık çizgi roman var mı bildiğiniz ?
Ekerci tarafından 14/Oca/15 01:28 tarihinde düzenlenmiştir -
Ekerci bunu yazdı
müridler 2 tane bitirdim.gerçekten zevkli :D fakat çok kısa sürüyorlar.bi oturmaya 1 tane bitiyor.nettede o kadar çok çizgi roman yok
şu anda 7 tane çizgi roman var(x-man batman spiderman gibi şeyleri sevmediğim için onlar harici romanlar)
herkese tavsiye ediyorum
hocam valla dr den tommiksin kitaplarını alaiblirsin 200-300 sayfa 8 tl mi ne
-
furkiak bunu yazdıEkerci bunu yazdı
herkese tavsiye ediyorum
hocam valla dr den tommiksin kitaplarını alaiblirsin 200-300 sayfa 8 tl mi ne
Hocam yurt disindayim.anca indirebiliyorum.ingilizce okuyacam.cok daha fazla roman var.