folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İlk Okunacak Çizgi Roman Hangisidir ?

İlk Okunacak Çizgi Roman Hangisidir ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek

hocam türlerin kökeni mangası çıkmış darwinin hayatıyla iç içe anlatıyor çok güzel, türklerden istersen ersin karabulutun sandık içi çok iyidir, hobbitin çizgi romanı var, sherlock çizgi romanlarıda olabilir.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Ben bu ara manhattan projects çizgi romanını okuyorum tavsiye ederim.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cann
    cann's avatar
    Erkek

edit büdüt delete çizik.

cann tarafından 09/Oca/15 02:47 tarihinde düzenlenmiştir

Yazana zahmet vermeyen yazı okuyana lezzet vermez...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

müridler 2 tane bitirdim.gerçekten zevkli :D fakat çok kısa sürüyorlar.bi oturmaya 1 tane bitiyor.nettede o kadar çok çizgi roman yok

sanırım ingilizce bakarsam daha çok bulurum

şu anda 7 tane çizgi roman var(x-man batman spiderman gibi şeyleri sevmediğim için onlar harici romanlar)

herkese tavsiye ediyorum

edit: 200-300 sayfalık çizgi roman var mı bildiğiniz ?

Ekerci tarafından 14/Oca/15 01:28 tarihinde düzenlenmiştir

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek
    Ekerci bunu yazdı

müridler 2 tane bitirdim.gerçekten zevkli :D fakat çok kısa sürüyorlar.bi oturmaya 1 tane bitiyor.nettede o kadar çok çizgi roman yok

şu anda 7 tane çizgi roman var(x-man batman spiderman gibi şeyleri sevmediğim için onlar harici romanlar)

herkese tavsiye ediyorum

hocam valla dr den tommiksin kitaplarını alaiblirsin 200-300 sayfa 8 tl mi ne 

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    furkiak bunu yazdı
    Ekerci bunu yazdı

herkese tavsiye ediyorum

hocam valla dr den tommiksin kitaplarını alaiblirsin 200-300 sayfa 8 tl mi ne 

Hocam yurt disindayim.anca indirebiliyorum.ingilizce okuyacam.cok daha fazla roman var.

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
Toplam Hit: 2425 Toplam Mesaj: 17