İlk Şarj Diye Birşey Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

Az önce HTC Evo 3D aldım. Ama kafama bir sorun takıldı sonradan pişman olmak istemiyorum. İlk şarj diye bi konu var mıdır? varsa ne kadar olmalıdır?

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kapil
    kapil's avatar
    Erkek

bataryanın sağlığı için tamamen boşaldıktan sonra 12 saat kadar şarjda kalması gerekiyor ve bunu 3-4 kez tekrarlamak gerekiyormuş diye söyleniyordu. ne kadar doğruluk payı var bilemeyeceğim.

Orman Mühendisi //
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

hocam her telefon aldığımda 2-3 saat şarj edin diyorlar.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

omerelili bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam her telefon aldığımda 2-3 saat şarj edin diyorlar.

2 3 saat normal şarj süresi zaten :D

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

eski bataryalada geçerliymiş o şimdikilerde gerek yok, ha kafam rahat olsun istiyorsan takılı bırak. ama dolduktan sonra telefon zaten devreyi kesecektir :)

memento mori.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OnLyGoDCaNStoPMe
    OnLyGoDCaNStoPMe's avatar
    Erkek

Aynı telefon bende var kullanım kitapçığına baktım ve yazanı yazıyorum

Başka bir işlem yapmadan önce,lütfen bunu okuyun

Pili şarj edin

Telefonunuzun pili henüz şarj edilmemiştir.Telefonunuz şarj olurken,pili çıkarmamanız çok önemlidir.

Pili çıkarmanız,telefona zarar verebilir.Ayrıca,lütfen telefonunuzun parçalarını ayırmayı denemeyin.

(Bunu yapmanız,garantinizi geçersiz kılabilir.)

Heralde %100 olana kadar şarj etmek gerekiyor.Ben öyle yapmıştım bi sorun yaşamadım .

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

aynen yaa, normal 100% olunca çıkarırım ki zaten dayanamam, yeni almısım, orda 10 saat orda yatacak ağlarım lan :D neyse teşekkürler.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

rot herhangi bir şey yok zaten bataryan telefon ilk geldiğinde %1 fln dolu oluyo tak şarja %100 ledi mi çıkar kullan

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

edit

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

crafty bunu yazdı:

rot herhangi bir şey yok zaten bataryan telefon ilk geldiğinde %1 fln dolu oluyo tak şarja %100 ledi mi çıkar kullan

oyle yapacam hacı. birde şeyi sorayım, şarjı micro usb, başka bir micro usb ile yani samsung ile etsem bişi değişmez değil mi ?

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek

Eskiden di o artık gerek yok direk kullanmaya başla

Toplam Hit: 2401 Toplam Mesaj: 16