İlk Şarj Diye Birşey Var Mı?
-
Az önce HTC Evo 3D aldım. Ama kafama bir sorun takıldı sonradan pişman olmak istemiyorum. İlk şarj diye bi konu var mıdır? varsa ne kadar olmalıdır?
-
bataryanın sağlığı için tamamen boşaldıktan sonra 12 saat kadar şarjda kalması gerekiyor ve bunu 3-4 kez tekrarlamak gerekiyormuş diye söyleniyordu. ne kadar doğruluk payı var bilemeyeceğim.
-
hocam her telefon aldığımda 2-3 saat şarj edin diyorlar.
-
omerelili bunu yazdı:
-----------------------------hocam her telefon aldığımda 2-3 saat şarj edin diyorlar.
-----------------------------2 3 saat normal şarj süresi zaten :D
-
eski bataryalada geçerliymiş o şimdikilerde gerek yok, ha kafam rahat olsun istiyorsan takılı bırak. ama dolduktan sonra telefon zaten devreyi kesecektir :)
-
Aynı telefon bende var kullanım kitapçığına baktım ve yazanı yazıyorum
Başka bir işlem yapmadan önce,lütfen bunu okuyun
Pili şarj edin
Telefonunuzun pili henüz şarj edilmemiştir.Telefonunuz şarj olurken,pili çıkarmamanız çok önemlidir.
Pili çıkarmanız,telefona zarar verebilir.Ayrıca,lütfen telefonunuzun parçalarını ayırmayı denemeyin.
(Bunu yapmanız,garantinizi geçersiz kılabilir.)
Heralde %100 olana kadar şarj etmek gerekiyor.Ben öyle yapmıştım bi sorun yaşamadım .
-
aynen yaa, normal 100% olunca çıkarırım ki zaten dayanamam, yeni almısım, orda 10 saat orda yatacak ağlarım lan :D neyse teşekkürler.
-
rot herhangi bir şey yok zaten bataryan telefon ilk geldiğinde %1 fln dolu oluyo tak şarja %100 ledi mi çıkar kullan
-
edit
-
crafty bunu yazdı:
-----------------------------rot herhangi bir şey yok zaten bataryan telefon ilk geldiğinde %1 fln dolu oluyo tak şarja %100 ledi mi çıkar kullan
-----------------------------oyle yapacam hacı. birde şeyi sorayım, şarjı micro usb, başka bir micro usb ile yani samsung ile etsem bişi değişmez değil mi ?
-
Eskiden di o artık gerek yok direk kullanmaya başla