folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder İlk Senede Üniversiteyi Kazanamamak

İlk Senede Üniversiteyi Kazanamamak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek
    Section bunu yazdı
    darkroques61 bunu yazdı
    Section bunu yazdı
    darkroques61 bunu yazdı
    Section bunu yazdı

2 senelikten 4 seneliğe geçiş fikrine ne diyosunuz?

2 senelikler genelde geçişsiz 4 sene oluyor zaten.. :)

nasıl yani anlamadım? ben eml çıkışlı olacam 2 senelik bilgisayar programcılığından 4 senelik bilgisayar mühendisliğine çeviremez miyim?

Demek istediğim 2 yıllık okuyanların bir çoğu okulu takmıyor en az 3 senede bitiyor okul. :)

Başarılı olursan tabi ki dgs ile çevirebilirsin.. :)

ha o zaman iyi b planı olarak dursun kenarda :)

Hocam ben bu yıl dgs ile yerleştim.Önlisanstan sonra kaç yıl okuyacağın üniversiteye göre değişiyor.Mesela ben bu yıl İstanbul Üniversitesini kazandım ve hazırlık+3 okuyucam.Eğer odtu olsaydı hazırlık+4 yani hiçbir dersimi kabul etmeyeceklerdi.Ancak çoğu üniversite +2 yaptırır.

Avantajları nelerdir diye soracak olursan okurken çalışıp kendini geliştirme imkanın daha fazla olacak,intibak falan da kalktı.Benim 20 dersim kabul edildi söylenene göre seneye hem 1. hem 2. sınıftan ders alıcam daha 3. ve 4. sınıflarda dönem başına 3-4 ders olacak :) 

Ben dgs ile geldiğim için mutluyum ama keşke öss ye tekrar hazırlanmasaydım ve okulu uzatmasaydım diyorum ama sağlık olsun :)

Dgs düşünüyorsan eğer,b planı olarak kenarda duruyor bile olsa bilgisayar mühendisliğinin kontenjanlarına bir bakmanı öneririm.

Son olarak şunu söyleyeyim;daha önce lys ye hazırlanmış olman dgs için çok büyük bir avantaj.

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
Toplam Hit: 10770 Toplam Mesaj: 52