İlk Türk Animasyon Filmi Hezarfen
-
-
allah vaar guzel olmus cok begendım
-
werilmişti sanırım bu ,) konudan biraz uzaklaşmışlarsada beğendim ben ,)
-
harika
-
i feel some irony here..
kısa metrajla film terimleri karıştırılmış sanırım + ilk kısa metraj animasyonuda değildir bu türklerin. samanyolu tv de bunun gibi nice çizgiler ,trt ise nice kısa metraj animasyonlar vardı zamanında.. + obje çizimleri güzel olmuş ama insanlar bilhassa hazerfan çelebi rezalet.Aksiyon-komedi yapmaya çalışmışlar fakat hiç olmamış..Tavuk karakteri desen tamamen buz devrindeki sincaptan copy paste,özgünlük sıfırın altında..Ayrıca hazerfan nden gözlükleri gerdirdikten sonra suratına doğru bırakıyo ? Bu adam sadist mi ?
ohhşşş nasıl rahatladım (: -
Nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------
i feel some irony here..
kısa metrajla film terimleri karıştırılmış sanırım + ilk kısa metraj animasyonuda değildir bu türklerin. samanyolu tv de bunun gibi nice çizgiler ,trt ise nice kısa metraj animasyonlar vardı zamanında.. + obje çizimleri güzel olmuş ama insanlar bilhassa hazerfan çelebi rezalet.Aksiyon-komedi yapmaya çalışmışlar fakat hiç olmamış..Tavuk karakteri desen tamamen buz devrindeki sincaptan copy paste,özgünlük sıfırın altında..
ohhşşş nasıl rahatladım (:
-----------------------------
Bu posttan sora izlemem hacı :) -
assassin's creed ikariam karışımı gibi bişey olmuş güzel ama :D
-
http://www.hezarfen-themovie.com
İlk-i ve Türk'ü fazla. (Hiç Önemide yok)
Burdaki tek ilk;
İlk uçan insan,
Hezârfen Ahmed Çelebi
- Romain BLANCHET
Art Director
romainblanchet@live.com
- Chung-Yu HUANG
Lead Fx
chungyuhuang@live.com
- Remy HURLIN
Lead Animator
remyhurlin@live.com
- Special thanks for help in Animation:
Ma CHAO
machao.marc@hotmail.com
- Sound Design:
Ozan KURTULUS
ozankurtulus@gmail.com
- Music:
Yannis DUMOUTIERS
yannis@yannisdumoutiers.com
- Tolga ARI
-
i feel some irony here..
kısa metrajla film terimleri karıştırılmış sanırım + ilk kısa metraj animasyonuda değildir bu türklerin. samanyolu tv de bunun gibi nice çizgiler ,trt ise nice kısa metraj animasyonlar vardı zamanında.. + obje çizimleri güzel olmuş ama insanlar bilhassa hazerfan çelebi rezalet.Aksiyon-komedi yapmaya çalışmışlar fakat hiç olmamış..Tavuk karakteri desen tamamen buz devrindeki sincaptan copy paste,özgünlük sıfırın altında..Ayrıca hazerfan nden gözlükleri gerdirdikten sonra suratına doğru bırakıyo ? Bu adam sadist mi ?
ohhşşş nasıl rahatladım (:------------------------------------------
Söylediklerinin bayağı bir kısmına katılıyor olsamda nette özelliklede yurtdışından acaip hit alıyor yani bir şekilde uluslararsı alanda dikkat çekti dostum. Hatta dahada ileri hangisi bilmiyorum bir abimasyon şirketininde dikkatini çekmiş bir anlaşma peşindeler. Sonuç adamlar fena bir şey yapmadılar ama bunun ilk Türk vesvesesi ile sunulması bizi gaza getiriyor deliriyoruz o ayrı:)
-
Yanlış anlamayında beni niye hep hocalar camiler falan eksi şeyler , şöyle modern değişik ilginç birşey yapsalar ya türkler.Böyle şeylerde hep bu tarz.
-
hazerfan 1600lü yıllarda yaşadığı için olabilir mi,hani diyorum belki...muhtemelen ondan değildir ama işte ihtimal ya...