İlk Web Sitem (Bi Bakıverin)
-
arkadaşlar okulda hazırladığım tek veb sitesi dışında nete koyduğum İLK web sayfasını sizlerle paylaşmak, görüş ve önerilerinizi almak istedim lütfen fikrinizi söyleyin..
umarım beyenirsiniz (reklam gibi olmasın ama su link verme işini beceremiyorum..)
www.bolurotary.com
Site photoshop ile hazırlanmıştır..İlk göze çarpan renklerdeki noktalar olabilir ama o nie oldu bilmiorum(dpi 100 dü ama..?),birde sayfa isimleri 1,2 ,3 olmuş unutmuşum :( -
site çok geç açılıyo.fireworks u kullan.renklern uyumu idare eder.kendini geliştir.oku öğren, çabala.ilk sitem diyorsun.güzel bir başlangıç yapmışsın.Bravo
-
burada bğlantı çok hızlı olduğu için bilemiyorum ama 28.8 ile 25 sn kadar sürmicekmişş..neyse artık beleş site bukadar olur :D saol,teşekkürler
-
güzel olmuş bence hoş yani
-
sade bir tasarım olmuş hakaten güzel hayırlı olsun ne diyelim
-
görüntü civcivsiz olmuş ama güzellll....
-
bnm hosuma gitti güsel olmş.. biras daha detay ekle derim gallery koymusun ama missal info die bi yer acıp oraa sehirin tarihini vs sini yazabilrsn
-
rotary ismine karsi nedense bir soguklugum var...bu arada sitenin renk uyumu guzel renkler hos olmus...
-
yaw kardeshler burasi mason locasimi yaaaaaaaaa
-
hoca bence çocukca olmuş ne bu sanki msword dosyası sadece linkler ve resimler var en azından bi ziyaretçi defteri veya bi saat veya nebilyim java kodu ile ilginç şeyler yapabilirdin hareket eden bişey yok sayfada bari biriki gif resim koysaydın... harbiden çocukça ama kendini geliştir asp ve veri tabanı çalış işin en güzel yönü siteye admin olarak girip üyeleri banlamak ... ((: en azından java kodlarına bak ve siteni etkileyici bi görünüme sok bari kımıldayan bişeyler olsun sayfada... hadi başarılar
-
güzel olmus ;)
Toplam Hit: 5646 Toplam Mesaj: 28