İlk Yaptıgım Amatör Kayıdımı Kim Dinler Ki?
-
arkadaslar tek gitar ile yaptıgım ilk amator kaydımı begenilerinize sunuyorum...
vocalistim olmadıgı icin söz yok :D
ikinci gitar olmadıgı icin choruslarıda calamadım :D
ayrıca bass gitarda yok :D
ayrıca davulda yok :D
tek ben :D fikirlerinizi alayım dedim ;) teşekkürler şimdiden
link
http://rapidshare.com/files/124398951/asdasd.mp3.html
-
çok çalışman lazım çook :=)
-
kivanchh bunu yazdı:
-----------------------------
çok çalışman lazım çook :=)
-----------------------------saol :D daha henüz bi kac aydır calıorum ve ders almadan anca bu kadar oluor :D benim adım hıdır elimden gelen bıdır :d
-
Bak kesinlikle ders almalısın. Ben kendi başıma gelişecem doğal yeteneğim falan deyip zaman geçirme.Al dersini zaten belli bi süre sora biter dersler ondan sora nasıl gelişeceğin sana kalmış.Özellikle nota çok önemli öğren ula :)
-
kivanchh bunu yazdı:
-----------------------------Bak kesinlikle ders almalısın. Ben kendi başıma gelişecem doğal yeteneğim falan deyip zaman geçirme.Al dersini zaten belli bi süre sora biter dersler ondan sora nasıl gelişeceğin sana kalmış.Özellikle nota çok önemli öğren ula :)
-----------------------------olum dur bi duzluge cıkalım oda olucak inş.... nota bilmeden zaten anca bu kadar oluor :D pratik yok ne yapacagımı bilmiorum ve dogal yetenegimde yok :D ki bu işlerin dogal yetenekle nekadar ilerleyecegini bilmiorum :D alıcam da adam gibi adam yok! millet sırf paraya dokmus işi... gidiosun direk saat ucretini soyluor sana! işine gelirse hesabı.. birini denedim bi kereligine napıo ne dio die... adam hic bi bok yapmadı direk tablara girişti.. dedim napıon sen daha bi poh bilmom ben daha geriden başla... onuda bilmiosan nie gelion derse dedi :S bende tabe siee dedim :D varsa bildigin bi yer hajım gidem gorusem :D
-
kendimi gördüm sende aq bende elektroya sardım sanki ben calıorum gibi oldu aq
-
şirinyerde hayal düğün salonunun orda turuncu müzik var tavsiye ederim yani .
-
kivanchh bunu yazdı:
şirinyerde hayal düğün salonunun orda turuncu müzik var tavsiye ederim yani .
aklımda olsun hojam gidim gorusem o tarafa gidince ;) saolasın!!!! -
kolay gelsin :D
-
basit bi riff yapmışsın ona uygunda bi ritm yapmışsın...bi şarkının bi bölümü olabilir... ama bütün şarkı böle giderse güzel olmaz bence...
sana bi program yollıycam pm. den ulaş bana
-
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=akor%20kita&folderid=48716
hacı biraz akor kas sonra tab okumayı ogren sonrabi kursa git kendini geliştir...