İlk Yazana 1 Gb Lin Hosting

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek
    kazasker1 bunu yazdı

Paylaşırım paylaşmada sıkıntı yok sadece 1 mbps upload derdi var. İnterneti de komşuyla paylaşıyoruz yani 60-70 kb/sn ile paylaşım yapmak eziyet/rezillik. Ccaglayan'ın ftpsini kullanıyorum zaten şu anda. Bendeki hızla paylaşım yapmak aylar sürer...

benim upload yuksek ya gerekirse rusyadaki makineme baglanırım orda 20 mb upload var :D olmaz sa ordan yaparım up umu down ımı :)

01100101 01101101 01110101 01111000 01100001
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek
    Ar0fer bunu yazdı

Hostinge ihtiyacı olan varsa bende yardımcı olabilirim.

eyv. yardımcı müritlere selam olsun :) konudaki 2 kişide konyadan naptınız mevlana ile alakalı birşey mi var yoksa :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    VideoJockey bunu yazdı
    kazasker1 bunu yazdı

Hayır demişken. Aybaşı gelsin (şimdi para yok) vidobu üyeliği alıp ordaki videoların anasını satıcam ya da burdan yüksek hızda upload edebilcek birine vericem şifreyi.

Gerek yok sen sahip çık şifrene ben sana vps veririm up down için. Sen yeterki paylaş müridlere.

Olaylara bakya Tahribat resmen ermiş insanlarla dolu herkes derviş agaaa.   Yasin Host Verim diyor Kazaasker Vidobu alacagim diyor . emuxa Ben işleri koştururum  Vidobuyu cekerim diyor bu ne laaa . Bundan sonra tbtye girerken Basimiz one eğik elimiz gohsumuzde sa agalar diyip girelim.  DERVİŞ TEEKKESİ GİBİ.   Büyüksün tBT bunu bilirim başka bişey yok.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek
    scarletbeard bunu yazdı
    VideoJockey bunu yazdı
    kazasker1 bunu yazdı

Hayır demişken. Aybaşı gelsin (şimdi para yok) vidobu üyeliği alıp ordaki videoların anasını satıcam ya da burdan yüksek hızda upload edebilcek birine vericem şifreyi.

Gerek yok sen sahip çık şifrene ben sana vps veririm up down için. Sen yeterki paylaş müridlere.

Olaylara bakya Tahribat resmen ermiş insanlarla dolu herkes derviş agaaa.   Yasin Host Verim diyor Kazaasker Vidobu alacagim diyor . emuxa Ben işleri koştururum  Vidobuyu cekerim diyor bu ne laaa . Bundan sonra tbtye girerken Basimiz one eğik elimiz gohsumuzde sa agalar diyip girelim.  DERVİŞ TEEKKESİ GİBİ.   Büyüksün tBT bunu bilirim başka bişey yok.

anlaşılan sabah  sabah güzel bi akın başlattım, konu devam etsin hosting ' i olmayan kalmasın :)

hşşşt.. instagram.com/m.cebecioglu
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ar0fer
    Ar0fer's avatar
    Erkek
    zone bunu yazdı
    Ar0fer bunu yazdı

Hostinge ihtiyacı olan varsa bende yardımcı olabilirim.

eyv. yardımcı müritlere selam olsun :) konudaki 2 kişide konyadan naptınız mevlana ile alakalı birşey mi var yoksa :)

ahahah :D yok ya denk gelmiş :) 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek
    emuxa bunu yazdı
    kazasker1 bunu yazdı

Paylaşırım paylaşmada sıkıntı yok sadece 1 mbps upload derdi var. İnterneti de komşuyla paylaşıyoruz yani 60-70 kb/sn ile paylaşım yapmak eziyet/rezillik. Ccaglayan'ın ftpsini kullanıyorum zaten şu anda. Bendeki hızla paylaşım yapmak aylar sürer...

benim upload yuksek ya gerekirse rusyadaki makineme baglanırım orda 20 mb upload var :D olmaz sa ordan yaparım up umu down ımı :)

Bilmem :) burda insanlara dicem ki vidobudan ne varsa paylaşçam diye sonra uploadlar sürüncek millet beklicek beklicek bişey yok sonra küfürün tonu bi lira :)))

Down-Up yapcaksan alırım aboneliği veririm şifreyi gerisini sen halledersin. Madem öle bi imkanın var..

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    kazasker1 bunu yazdı
    emuxa bunu yazdı
    kazasker1 bunu yazdı

Bilmem :) burda insanlara dicem ki vidobudan ne varsa paylaşçam diye sonra uploadlar sürüncek millet beklicek beklicek bişey yok sonra küfürün tonu bi lira :)))

Down-Up yapcaksan alırım aboneliği veririm şifreyi gerisini sen halledersin. Madem öle bi imkanın var..

haci sen üyeligi al gerisi kolay üyeligi al paylas   Ortaligin anasini ağlatiriz upload edecek adam cok bulunur.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hostinge ihtiyacı olan varsa bende yardım edebilirim...

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek
    HannibALgan bunu yazdı

Hostinge ihtiyacı olan varsa bende yardım edebilirim...

bi kral insan daha çıktı , 
    süper oldu bu konu :) 
    hosting ' i kalmayan mürid kalmasın, haydi herkez bi projenin ucundan tutsun :)

hşşşt.. instagram.com/m.cebecioglu
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek

Baba Bana hosting al kampanyasına hoş geldınız :D her türk gencinin bir hostingi olsun :)

01100101 01101101 01110101 01111000 01100001
Toplam Hit: 2824 Toplam Mesaj: 34