İlker Başbuğ Genel Kurmay Başkanı!
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------abi niye hep karacıları yapıyolar?
Hayır benim bi şikayetim yok kim olursa olsun yeter ki iş görsün. Merak ettim sadece.
-----------------------------bir orduda hangi kuvvet daha buyukse genelkurmay baskanı o kuvvet komutanı olur turk ordusunu kara kuvvetleri diger kuvvetler arasında en buyuk oldugu icin kara kuvvetleri kuvvet komutanı genelkumay basknı oluyor. mesela amerikada deniz kuvvetleri komutanı oluyor
-
Sayın Büyükanıt karakuvvetleri komutanı, sayın Başbuğ'da 1. ordu komutanıyken ordunun 4 sene boyunca sırtı yere gelmeyeceği için çok sevinmiştim. ilk 2 seneyi geride bıraktık, şimdi de sayın Koşaner kara kuvvetleri komutanlığına ve dolayısı ile 2 sene sonra genel kurmay başkanlığına geleceğinden, 4 sene daha Türk'ün şerefi ve onuru emin ellerdedir. Allah onlara zeval vermesin.
-
Hayırlı olsun :)
-
vatana millete hizmet ederken ağara saçları..
Uğurlu olsun inşallah.
-
DkN bunu yazdı:
-----------------------------
Sayın Büyükanıt karakuvvetleri komutanı, sayın Başbuğ'da 1. ordu komutanıyken ordunun 4 sene boyunca sırtı yere gelmeyeceği için çok sevinmiştim. ilk 2 seneyi geride bıraktık, şimdi de sayın Koşaner kara kuvvetleri komutanlığına ve dolayısı ile 2 sene sonra genel kurmay başkanlığına geleceğinden, 4 sene daha Türk'ün şerefi ve onuru emin ellerdedir. Allah onlara zeval vermesin.
koçum dedim kızdınız aslanım dedim yine kızdınız.ama bir yorumumda demiştimki,bunlar pkk ya kurşun sıkan yegane komutanlardan.
yıllardır tsk diyipte bunu 3 5 seneliklerle sebeplendirmek niye ?
muhalif olduğunuz konulara dikkat çekiyorum. ben askerliğimide yaptım ve ilker aşbuğun 14 saat çatıştığını sizler tv lerde duymadan çok çok önce forumda yazdım.
başka ırklara milliyetlere sempati duyacağımıza bu inandığımız komutanları dinlemek ve bu komutananlara sempati duymak hakkımızda daha hayırlıdır diye düşünüyorum.
-
vatana millete hayırlı uğurlu olsun. büyükanıt paşama da herşey için teşekkürler
-
Allah'ıma sükürler olsun ki vatan emin ellerde.
-
ülkemiz için hayırlı uğurlu olsun.esas merak ettiğim ve herkes tarafından merakla beklenen büyükanıt paşanın şimdi konuşup konuşmayacağı.
-
Hayırlı olsun...
-
erkan07 bunu yazdı:
-----------------------------DkN bunu yazdı:
koçum dedim kızdınız aslanım dedim yine kızdınız.ama bir yorumumda demiştimki,bunlar pkk ya kurşun sıkan yegane komutanlardan.
yıllardır tsk diyipte bunu 3 5 seneliklerle sebeplendirmek niye ?
muhalif olduğunuz konulara dikkat çekiyorum. ben askerliğimide yaptım ve ilker başbuğun 14 saat çatıştığını sizler tv lerde duymadan çok çok önce forumda yazdım.
başka ırklara milliyetlere sempati duyacağımıza bu inandığımız komutanları dinlemek ve bu komutananlara sempati duymak hakkımızda daha hayırlıdır diye düşünüyorum.
-----------------------------Ben Tûrân ırkı mensupları haricinde kimseye sempati duymam. Sempati duymuyor olmam militar güçlerini yatsıyacağım anlamına gelmez. Mesele ABD ve İsrail ise, ben Araplarla savaşan herkesi desteklerim, ABD ve İsraili desteklemem bundan ibarettir. Ortada bir sempati söz konusu olamaz.
Esas konuya ek olarak, sayın Attila Işık Jandarma Genel Komutanı olmuştur, yani 2 sene sonra Kara Kuvvetleri Komutanlığından Genel Kurmay Başkanlığına geçecek olan sayın Koşaner'in yerine Kara Kuvvetleri komutanı, onun ardından da Genel Kurmay Başkanlığına geçeceğinden dolayı 30 ağustostan itibaren 6 sene boyunca TSK emin ellerdedir. Hayatımda en mutlu olduğum anlardan birini yaşıyorum.