İlkokul Ve Liselerde Özürsüz Devamsızlık Hakkı 10 Güne Düşürüldü
-
bence bu güzel bir karar olmuş
-
OnLyGoDCaNStoPMe bunu yazdıValentinoRossi bunu yazdı
10 bile fazla
peki ilk derse giripte diğerlerine girmemek hala yarım gün yok yazılmak mı?
2000'lerde öyleydi de.
yarım gün yok yazılmak için en az 4 derse girmiş olman lazım ogün :)
Ayrıca 45 gün olayı bildiğim kadarıyla sadece 1 kerelikti.
Geçmiş olsun ygs-lys girecek olanlara.
benim zamanımda senede devamsızlık hakkın toplamda 20 gündü.
3 yıl 19.5 günde tamamladım.
ilk derse girer ardından hooop cm 00-01 oynamaya kaçardık
kafaya bak amk :)
geçen o zamanlarıma üzülüyorum.
-
benim zamanımda lise 2 de 20 günde lise 3 te 10 güne düşürmüşlerdi saten
-
Birisi de hani kaynak dememiş? Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
konusu dememiş. kim diyo onu? Veli imzalı 45 günlük devamsızlık hakkı verilmişti mebde okumuştum şimdi nerden çıktı bu?
-
by_Tet bunu yazdı
Birisi de hani kaynak dememiş? Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
konusu dememiş. kim diyo onu? Veli imzalı 45 günlük devamsızlık hakkı verilmişti mebde okumuştum şimdi nerden çıktı bu?
45 gün olayı sadece son sınıflara geçerli o da sınava hazırlansınlar diye.
-
yemillie bunu yazdı
lise sonda kafadan 89+19+24,5 devamsızlıkla bitirerek devletin tüm imkanlarını tükettim bu sene.
Lisenin 4 yıl olması vasıfsız liselerde çekilir dert değil maalesef.89 gün de nedir?
-
c0nverse bunu yazdı
hocalar siz sanıyonuz ki her gün biz kafelere filan gidiyoz benim 15 gün devamsızlığım vardı oda okul ortamında ders çalışılamadığı için kütüphaneye gitmemden kaynaklı hepsi de yarım gün peki ben şimdi 10 gün okulun o sesli ortamında tenefüslerde nasıl ders çalışayım insaf ya
ah be kardeşim sen anadolu öğretmende okuyan adamsın, bizim dediklerimiz çoğunlukla meslek lisesi öğrencileri (bende onlardan biriydim oradan biliyorum)
-
mchd bunu yazdıyemillie bunu yazdı
lise sonda kafadan 89+19+24,5 devamsızlıkla bitirerek devletin tüm imkanlarını tükettim bu sene.
Lisenin 4 yıl olması vasıfsız liselerde çekilir dert değil maalesef.89 gün de nedir?
Heyet raporu o hocam
-
İlkogretim zorunlu oldugu icin ogrenci 1 (bir) gun bile gelmis olsa geciriyorsun.
-
devletin sikimsonik düz, meslek ve ticaret liselerine gidenler yandı. Çekilir mi o insanlarla sürekli bir arada yaşamak.