İlkolkulda Kullandığımız Küfürler
-
Muahahha ii misiniz olm ya uğraştığınız şeye bakın ahahahah :))))
-
Muahahha ii misiniz olm ya uğraştığınız şeye bakın ahahahah :))))
-
ilkokul 3 te Allah kitap küfreden arkadasımız bile vardı. ne de olsa burası z.burnu tepebağ (:
-
uuuu :O :O Aytekin, aleynayı seviyooo oo öğretmene diyceeem
-ya demeyin şakadan dedim sevmiyom
hee diycezz oo
bi de böyle mallıklar yaparlardı ama ben yapazdım. sahiden yapmazdım yani :F ilkokulda pek saf biriydim.orta1 de kendime geldim. -
benim yetiştiğim ortamda küfüre müsaitti bende küfür ederdim hatta abim millete küfür ettirirdi bana =) gırgırına ...
artık elimden geldğice kullanmamaya çalışıyorum s***tir le a**yim dışında..
-
daha 2. sınıftayım okulun arkasında misket oynuoruz :D
orta 1 mi 2 mi ne cocuklar gelmiş aldılar misketleri dier bizim arklar oturdu aglıolar :d bizim evde okula 50 metre falan nerdeyse :D dibinde okulun :d cıktım duvara basladım ordan
ulan o.c ne alıon lannn ananı s.... falan cocuklar bi cıktı duvardan ben kactım hemen eve cıktım camdan küfür ediorm yine :F arkamdan birisi cekti bi baktım babam adam peşimden eve girmiş :D ne dediysem duymus :D saglam bi dayak yemiştim :D
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------daha 2. sınıftayım okulun arkasında misket oynuoruz :D
orta 1 mi 2 mi ne cocuklar gelmiş aldılar misketleri dier bizim arklar oturdu aglıolar :d bizim evde okula 50 metre falan nerdeyse :D dibinde okulun :d cıktım duvara basladım ordan
ulan o.c ne alıon lannn ananı s.... falan cocuklar bi cıktı duvardan ben kactım hemen eve cıktım camdan küfür ediorm yine :F arkamdan birisi cekti bi baktım babam adam peşimden eve girmiş :D ne dediysem duymus :D saglam bi dayak yemiştim :D
-----------------------------mauahhahahdha az ipne değilsin sende :D:D:D