İlkolkulda Kullandığımız Küfürler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek

Muahahha ii misiniz olm ya uğraştığınız şeye bakın ahahahah :))))

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek

Muahahha ii misiniz olm ya uğraştığınız şeye bakın ahahahah :))))

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iSTaN_BuLL
    iSTaN_BuLL's avatar
    Erkek
    ilkokul 3 te Allah kitap küfreden arkadasımız bile vardı. ne de olsa burası z.burnu tepebağ (:

savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye; zaman ki sana hasta olmuş, incelikli haytasın. raksederken mahallenin maşallahı, eyvallahı, güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın, şimdilik, ölümüne kadar hayattasın.!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    uuuu :O :O Aytekin, aleynayı seviyooo oo öğretmene diyceeem
    -ya demeyin şakadan dedim sevmiyom
    hee diycezz oo

bi de böyle mallıklar yaparlardı ama ben yapazdım. sahiden yapmazdım yani :F ilkokulda pek saf biriydim.orta1 de kendime geldim.

sanılanın aksine...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

benim yetiştiğim ortamda küfüre müsaitti bende küfür ederdim hatta abim millete küfür ettirirdi bana =) gırgırına ...

artık elimden geldğice kullanmamaya çalışıyorum  s***tir le a**yim  dışında.. 

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

daha 2. sınıftayım okulun arkasında misket oynuoruz :D

orta 1 mi 2 mi ne cocuklar gelmiş aldılar misketleri dier bizim arklar oturdu aglıolar :d bizim evde okula 50 metre falan nerdeyse :D dibinde okulun :d cıktım duvara basladım ordan

ulan o.c ne alıon lannn ananı s.... falan cocuklar bi cıktı duvardan ben kactım hemen eve cıktım camdan küfür ediorm yine :F arkamdan birisi cekti bi baktım babam adam peşimden eve girmiş :D ne dediysem duymus :D saglam bi dayak yemiştim :D 

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    qaMbLer bunu yazdı:
    -----------------------------

daha 2. sınıftayım okulun arkasında misket oynuoruz :D

orta 1 mi 2 mi ne cocuklar gelmiş aldılar misketleri dier bizim arklar oturdu aglıolar :d bizim evde okula 50 metre falan nerdeyse :D dibinde okulun :d cıktım duvara basladım ordan

ulan o.c ne alıon lannn ananı s.... falan cocuklar bi cıktı duvardan ben kactım hemen eve cıktım camdan küfür ediorm yine :F arkamdan birisi cekti bi baktım babam adam peşimden eve girmiş :D ne dediysem duymus :D saglam bi dayak yemiştim :D

-----------------------------

mauahhahahdha az ipne değilsin sende :D:D:D 

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
Toplam Hit: 2168 Toplam Mesaj: 18