İllüminati Kartları
-
mRBerkay bunu yazdı
bu uzaylı saldırısı dedikleri şey amerikada zaten öyle uydurulma bir şey olmadı mı? bilmem kaçıncı cadde? kapalıydı girilmiyordu falan?
Yasak Bölge 9 mu?
-
futurist bunu yazdıDj_DooM3 bunu yazdı
KKTC'de Uzaylilarla ilgili davet edildigim yilbasi ozel programina cikmadna once Dr. Carol Rosin le konusmustum. kadin bana ellerindeki son kart sahte uzayli saldirisi olacak demisti. uzayi silahlandirma projesi (OUTER SPACE SECURITY AND DEVELOPMENT TREATY) icin calismistir. ve uzayi uzaylilara karsi degil, insanlara karsi silahlandirdiklarini soyluyor. onunla beraber calisan bir arkadasinin olum dosegindeyken ona israrla son kart, bunu hatirla, son kart sahte uzayli saldirisi oalcaktir. demis. sonra kadin istifa ediyor.
izlemenizi tavsiye ederim:
https://www.youtube.com/watch?v=t-wsBFSsCbI
altyazılı olsaydı keşke. hem ne alaka
yılbaşı
uzaylı saldırısı . sen ne yapıyordun orda sendemi uzaylısın :)))))
zaten kart gerçek uzaylı demiyor sahte diyordu bunu biliyorduk
nasıl yapacaklarını anlatsaymış bari
Bu konuya hiç girmesen çok iyiydi :/
-
sebep?
-
HowL bunu yazdımRBerkay bunu yazdı
bu uzaylı saldırısı dedikleri şey amerikada zaten öyle uydurulma bir şey olmadı mı? bilmem kaçıncı cadde? kapalıydı girilmiyordu falan?
Yasak Bölge 9 mu?
nat geo da görmüştüm sanırım bu uzaylıları falan anlatıyordu yasak falan bahsediyordu ama tam hatırlamıyorum
-
Dj_DooM3 bunu yazdı
KKTC'de Uzaylilarla ilgili davet edildigim yilbasi ozel programina cikmadna once Dr. Carol Rosin le konusmustum. kadin bana ellerinnunla beraber calisan bir arkadasinin olum dosegindeyken ona israrla son kart, bunu hatirla, son kart sahte uzayli saldirisi oalcaktir. demis. sonra kadin istifa ediyor.
izlemenizi tavsiye ederim:
https://www.youtube.com/watch?v=t-wsBFSsCbI
ashtarpezevengigeldimi.com
-
futurist bunu yazdı
sebep?
yilbasi ozel programina davet edildim uzaylilar hakkinda bilgi vermek icin. konusmadan once de Dr. Carol Rosin le konustum, uzayli saldirisi hakkinda. olay sahte uzayli saldirisi zaten, gercek uzayli saldirisindan bahsetmiyorum. kadin uzay silahlandirma projesinin icnde oldugu icin bizzat ondan bilgi aldim. ki kadin kendisi de tum videoalrinda soyluyor. uzayi sahte uzayli saldirisi icin silahlandirdikalrini.
davet edilmemin sebebi ise bu konulara cocuklugumdan beri olan ilgim ve arastirmalarim.
-
edit.
Dj_DooM3 tarafından 14/Mar/14 15:08 tarihinde düzenlenmiştir -
sebep diye senin için değil bir üstteki üye içindi. yorum yazma demişti.
ama böyle şeyleri ulu orta söylemezler. ordan ilginç geldi zaten.
gizli bir plan yapıp sonra onu konferansla açıklarmısın
-
futurist bunu yazdı
Forumun ara kısmına girip "galaktik" yazdıktan sonra konuyu djdoom açtıysa gir ve oku, birden fazla konu var. O zaman anlayacaksın sebebini. :D
-
NigraSilva bunu yazdıfuturist bunu yazdı
Forumun ara kısmına girip "galaktik" yazdıktan sonra konuyu djdoom açtıysa gir ve oku, birden fazla konu var. O zaman anlayacaksın sebebini. :D
anladım. ciddi ciddi uzaylımı bekliyorsunuz
uzaylılar gelir dünyanın bu halini gördükten sonra kaçarlar bence.
hatta yanlışlıkla taksim kadıköye inerlerse zaten kaçıracak insanları dumandan göremezlerde. içiniz rahat olsun :))))