folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder İlluminati’Nin Gizli Planı Ve Ünlüler Alemi

İlluminati’Nin Gizli Planı Ve Ünlüler Alemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviEkran
    MaviEkran's avatar
    Erkek

Ruhunu şeytana satma olayı müzikte Robert Johnson'a atıftır. Bu eleman barda çalışıp hiç gitar çalamazken, bir süre ortalıktan kayboluyor ve bir dörtyolağzında ruhunu şeytana satarak kendine has bir gitar tekniği ile geri dönüyor.

Olayın ilümünatiyle dünyayı ele geçirmeyle alakası yok, müzikçiler bu deyimi kullanır.

Blue Screen of Death
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

MaviEkran bunu yazdı:
    -----------------------------

Ruhunu şeytana satma olayı müzikte Robert Johnson'a atıftır. Bu eleman barda çalışıp hiç gitar çalamazken, bir süre ortalıktan kayboluyor ve bir dörtyolağzında ruhunu şeytana satarak kendine has bir gitar tekniği ile geri dönüyor.

Olayın ilümünatiyle dünyayı ele geçirmeyle alakası yok, müzikçiler bu deyimi kullanır.

supernatural :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

MaviEkran bunu yazdı:

Robert johnson gerçekten çok sağlam bir blues müzisyeni ve gizemli bir adam genç yaşta vefat etmesi de enteresan harbiden sattı mı acaba ruhunu :F Crossroads parçasıda on numerodur.

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustaphachan
    mustaphachan's avatar
    Erkek

sağlam güldüm tüm illuminati konularında olduğu gibi :D komplo teorileri tam gaz. bunu yazan köşe yazarı tirajın mınakoyuyor. bunu yazan blog yazarı hitin mınakoyuyor. bunu yazan twitter kullanıcısı followerın mınakoyuyor. kliplerinde böyle kıyıda köşede kalmış otantik şeyleri kullanınca birileri bunlar kesin illuminatili mk diyorsunuz. peki soruyorum hoca sana.. illuminati'nin geçmişine bak, tapınak şövalyelerinin geçmişine bak.. bu gibi topluluklara katıldığı kesin olarak bilinen isimlere bak bakalım bi içlerinde bu kadar boş insan var mı? Mesela Galileo illuminatili. bunu kesin olarak biliyoruz. Mesela Isaac Newton'un da Tapınakçılardan olduğunu kesin olarak biliyoruz. Bunlarla Rihanna, Katy Perry filan kıyaslanabilir mi ya? Böyle bir örgüt var mı? Forvet hattında Ronaldo, Messi'yi oynatıp kaleye Hakan Arıkan'ı, sağ beke Sabri'yi koyan bir takım düşünsene :D yok öyle bir dünya.. seyyar kitapçılardaki 5TL'lik korsan baskı kitaplarda yazandan fazlası var İlluminati'de.. tamamıyla reklam kokan hareketler. geçen bi konuda Murat Boz muydu neydi onun da illuminatili olduğu çıktı :D ben bu kendimizi siktirme merakını anlamıyorum halkımızdaki.. "Van Gölü'nde Uranyum bulundu." kesin Amerika terör bahanesiyle girer alır. "Kütahya civarında yoğun UFO hareketi tespit edildi." kesin UFOlar bizim borları alıcaklar kazık yapıp bizi üstüne oturtacaklar. bırakın mk 2 dk. panik yapmayı. bize bir şey sokacak olan adam zaten göz göre göre sokuyor. 2002'den bu yana elektriğe, suya, telefona, doğalgaza, benzine gelen zamlara bakalım ilk önce.. işsizlik bitti, eğitim ucuzladı haberlerinin sayısıyla intihar eden işçi, öğrenci arkadaşların sayısındaki ters orantıya bakalım. bu arada dünya barış içinde tertemiz bir yaşam sürüyoruz demiyorum. elbette ki kapitalist sistemin getirisi yüzünden tepede birileri var. ancak o tepedekilerin değil yüzünü görmeyi, haberini yapmayı adını bile öğrenmemizin mümkünatı yoktur.. klasik türk zihniyeti işte.. mutfakta 2 tane kavanoz olsun biri geçen yıldan kalan pul biberle dolu olsun diğeri de bu sene yeni yapılan olsun. klasik türk annesi alır ikisini de tek kavanoza doldurur, kaldırır. bu konu hakkında da bi yanda masonluk, bi yanda tarikatlar. yap sentezini sür ortaya.. peşinden giden bulunur nasıl olsa :) 

edit büdüt : stairway to heaven'ı tersten dinleyince şeytan ayiniymiş. doktorlar'ın jenerik müziğini ters dinleyince ishala ve bağırsak rahatsızlıklarına çok iyi geliyormuş :I

# birikimini önyargı ve yalanlara hizmet etmek için kullanan kültürlü bir insan olmaktansa maymundan gelmeyi tercih ederim.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

@mustaphachan

enter tuşuna takayım. insan arada basar mk.

sağlam'dan sonrasını okumadım :F

http://www.leyladansonra.com/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LoRdS31
    LoRdS31's avatar
    Erkek

RaAmLis bunu yazdı:

michael sikkofield

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

o diilde rihannaya fena çakılır agam.

"bea"
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustaphachan
    mustaphachan's avatar
    Erkek

BarisYigit bunu yazdı:

@mustaphachan

enter tuşuna takayım. insan arada basar mk.

sağlam'dan sonrasını okumadım :F

bu yazıyı yazarken ne zorluklar çektiğimi bi bilsen.. :D olm öyle yapınca bütün sayfa benimle dolup taşıyor. sen iste enterli versiyonu pm'lerim. 

# birikimini önyargı ve yalanlara hizmet etmek için kullanan kültürlü bir insan olmaktansa maymundan gelmeyi tercih ederim.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotoğrafçı
    burakbet
    burakbet's avatar
    Erkek

iLLuMiNaTi bunu yazdı:

RockZs bunu yazdı:

çok sağlam espiri iyi güldürdün beni :D