İlluminatinin Köleleştirdiği Hayatlar
-
illimunati dine karsidir. amaci zaten dogmalardan uzak bir aydinlik.
ee herhangi bir din'e mensup insan tabi inanmaz buna dogal olarak.
dunya yuvarlak dedigi icin yakilan bilim adamlari var lan.
melekler ve seytanlar filmini bi izleyin bence. en azindan illimunati'ye baslangic icin guzel olabilir.
illimunati kaka bok diyorsunuz iyi guzelde, burada din ayrimi gozetmeden soyluyorum
her dinden dindar'in yonettigi dunya'nin hali ortada. her yer yalan dolan..
ben illimunati'nin kotulugunu tercih ediyorum..
-
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------anubisx bunu yazdı:
-----------------------------
İlluminating is good, however, I have enough information about the Illuminati and these are different. It easily seems that, you are thinking " Illuminately" . So, you should not associate everyting with Illuminati. Have you ever watched "23" movie ?
-----------------------------videolarda var bu, tarkan yalandan seksi olacam diye gözünü gösteriyor, yok yar Ra'nın gözünün bilmem ne, tek çarpıcı olay britney olayıydı bu videolarda.
britney olayı değil sadece hacım. kelebek mevzuu önemli. son eklediğim videoda dakikalarca hepsinin karışık hali var. ayriyeten jonny deppin açıklamalarıda çok önemli. -
mustaphachan bunu yazdı:
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------Bu belgeseller 140 saat neyi anlatıyor, film ve müzik endüstirisini anlatıyor değilmi, kesin çok dürüsttür holywood da dan brownda, nediyor film "eski ve gücünü yitirmiş bir örgüt", şimdi bu yaptığı kesinlikle "aa bak o kadar laf ettik güçsüzmüş ipneler onlar değilmiş" diye düşünmemiz için değildir,
-----------------------------gizemli geldiği için kesin mason locasıyla bağlantısı var demenin sonu nereye varıcak peki hocam? atatürk'ü de bu şekilde mason yapmıyorlar mı? yada günümüz de bile aynı şeyler var yani sürekli. madem ki o kadar güçlü ve kudretli bir illuminati bu, o zaman bu belgesellerin dışarda ne işi var?
-----------------------------"biz burdayız sizi s..iyoruz" diye ilan veremezler herhalde direkt faaliyetlerle, o kadar kompleks bir sistem kurdularki insan psikolojinin açıklarını ve popüler kültürü harmanlayarak, bizi birbirimize siktiriyorlar, her birimiz, en bilinçli en farkında olan bile zorunlu olarak sistemin bekçisi oluyor.
-
VBDream bunu yazdı:
her birimiz, en bilinçli en farkında olan bile zorunlu olarak sistemin bekçisi oluyor.
adam vurmuş kırbacı :)
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
dan brownunu kesin mason olduğunu düşünüyorum. kitaplarınıda okudum. yoğun bi mason propagandası yapıyor. yapmıyor diyen? okudum adamlardan etkilenmedim diyen? herneyse pekala bu adamlar bu kadar masumda bu kadar dünya çapındaki zkk'ler ne ayak? rihannanın klipteki illuminati prensesi yazısı ne ayak? heryerdeki göz ne ayak? abdyi kuranlar bu adamlar. kimler olduğu ne olduğu bilinmiyor. nedeni adamlar 300 kişilik aile. kendi aralarında evleniyolar. aile fertlerinin kim oldukları bilinmiyor. bi bilimsel örgüt için çok normal faaliyetler bunlarda zaten.
-----------------------------hoca onu bunu söylentiler üzerinden değil de ortadaki gerçekler üzerinden konuşacak olursak ben bu olayların illuminati ile bağımsız olduğunu düşünüyorum. masonların işi olabilir mi, olabilir.. melekler ve şeytanları okuyup/izleyip kim adını tersten ve düzden aynı olacak şekilde yazmayı denemedi ki? bunun yalnızca masonlukla yada illuminati ile ilgisi yok. ilgi çekmek istiyorsan bu popüler kültür oyunlarını yaparsın. geçmişe dönüp oradan bir şeyleri cımbızla çekersin ve yeniden ünlü yaparsın. bu eski kıyafetlerin yeniden moda olması gibi yada eski bir şarkının yeni çıkan filmin soundtracki olup patlama yapması gibi bir şeydir. bir şeylere ilgi çekmek için adı kullanılıyor ve sonra da üstüne yıkılıyor. melekler ve şeytanları ilk okuduğumda baya araştırmıştım bu konuyu.. çoğu zaman aynen senaryoda olduğu gibi kilise kendi adamlarını illuminati kılığında ortaya sürüyor. "uyuyan düşmanı uyandırmak" olarak geçiyor hatta bu konu. al mesela bende senin ilgini farklı yöne çekecek başka bir şey yapayım.
-Bir insan saçının 3 kg. ağırlığı kaldırabileceğini,
-Uyluk kemiğinin betondan daha sert olduğunu,
-Bir erkeğin penisinin başparmağının 3 katı olduğunu,
-Bir yiyeceğin ağızdan mideye 7 saniyede indiğini,
-Kadın kalbinin erkek kalbinden daha hızlı attığını,
-Bir insanın dengede durabilmesi için 300'den fazla kasının çalıştığını,
-Kadınların bu yazının tamamını okuduğunu,
-Erkeklerin ise hala başparmağına bakmakta olduğunu,
+Biliyor muydunuz? -
-Bir erkeğin penisinin başparmağının 3 katı olduğunu,
bu yalan :|
hahahahhahahahahahahahahdsfsafsdffasdfsaf
-
videoları izlemeden yorum yapıyorsun
-
çizik
-
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------"biz burdayız sizi s..iyoruz" diye ilan veremezler herhalde direkt faaliyetlerle, o kadar kompleks bir sistem kurdularki insan psikolojinin açıklarını ve popüler kültürü harmanlayarak, bizi birbirimize siktiriyorlar, her birimiz, en bilinçli en farkında olan bile zorunlu olarak sistemin bekçisi oluyor.
-----------------------------hocam bence paranoyanın dibine vurmak oluyor bu.. hatta tanıdığım en taşşaklı septik olma yolunda ilerliyorsun. o zaman windows işletim sistemine bişiler entegre edip bizi izliyor da olabliir. 2050 yılında tüm korsan kullanıcılara 100 milyon dolarlık tazminat davası açacak da olabilir. linux işletim sistemi aslında masonların olabilir. kullananları özgür diye kandırıp kendi bağımlısı haline de getiriyor olabilir. vs vs vs..
-
mustaphachan bunu yazdı:
-----------------------------VBDream bunu yazdı:
-----------------------------hocam bence paranoyanın dibine vurmak oluyor bu.. hatta tanıdığım en taşşaklı septik olma yolunda ilerliyorsun. o zaman windows işletim sistemine bişiler entegre edip bizi izliyor da olabliir. 2050 yılında tüm korsan kullanıcılara 100 milyon dolarlık tazminat davası açacak da olabilir. linux işletim sistemi aslında masonların olabilir. kullananları özgür diye kandırıp kendi bağımlısı haline de getiriyor olabilir. vs vs vs..
windows zaten izleniyorki. alman birisi ispatladı. ne hikmetse o sene öldüde. bazı bilgisayarlardan önemli gördüklerini istihbarata raporluyor.