İmage Resim Sitesi Uye Olmadan Resmi Gostermiyor
-
-
Aç biraz mevzuyu..
-
forumlarda vs binlerce resim var sitelerde http://img828.imageshack.us/ sa uye olmadan resmi goremiyorsun. kurbagaya benzer resim cıkıyor
-
Ben de karşılaştım aynı sorunla.Unregistered domain diyordu sitede ki resimlere. SOnra üye oldum resmin üzerine tıklayarak hepsi çıkmaya başladı. Üye olduğum için mi çıktı yoksa zaten çıkacak mıydı bilmiyorum.
-
opensource2009 bunu yazdı:
-----------------------------
Ben de karşılaştım aynı sorunla.Unregistered domain diyordu sitede ki resimlere. SOnra üye oldum resmin üzerine tıklayarak hepsi çıkmaya başladı. Üye olduğum için mi çıktı yoksa zaten çıkacak mıydı bilmiyorum.
üye olmadan cikmiyor evet -
Hesap açıktı kapadım çıktım gene gözüküyo şu an resim sipariş filan yazıyo :S:S
-
sonunda böyle olacağı en başından belliydi aslında bazen fazla bw harcayan domainleri vs banlıyordu:} her zaman derim en sağlam hizmet kendine verdiğin hizmet diye :} al bi domain al bi host kendi resim upload hizmetini vs kendin ver... Allaha şükür kendi sitelerimde kendi ftpme upload ederek kullanıyorum ve bir sorun yaşamadım (maşallah tahtaya vuriim :})
-
-
hiç ya sitenin her yerinde kurbalar var amk
-
Adamlar sağlam koydu :D
Üye olun geçin hepsi görünüyo...
ama kendi sitenizde felan ziyaretçiler için ne olcak orası tartışılır tabiki..
-
sRcN bunu yazdı:
sonunda böyle olacağı en başından belliydi aslında bazen fazla bw harcayan domainleri vs banlıyordu:} her zaman derim en sağlam hizmet kendine verdiğin hizmet diye :} al bi domain al bi host kendi resim upload hizmetini vs kendin ver... Allaha şükür kendi sitelerimde kendi ftpme upload ederek kullanıyorum ve bir sorun yaşamadım (maşallah tahtaya vuriim :})
-----------------------------iyide tum dunyada resimler genelde bunda yuklu baya iş cikacak site sahiplerine