İmages.Google.Com Gibi Kaydırma Çubuğu İle Sayfa Atlama
-
nedir bu işin sırrı sanırım ajaxla oluyor ama tam şekillenmedi aklımda.
-
tam olarak nesi var kaydırma çubuğunun anlamadım abi ?
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------
tam olarak nesi var kaydırma çubuğunun anlamadım abi ?
-----------------------------scroll en alta dayandığında yeni içerik geliyor.
-
aynen hocalar indikçe içerik yükleniyor
http://www.webresourcesdepot.com/load-content-while-scrolling-with-jquery/
burada buldum uygulamanın adını soyunu sopunu ama mysql kullanmış limit falan var ben mdb kullanıyorum nasıl devşirebiliriz?
-
:) bende css olayı sandım da, dedim google benim gibi fanına bile bi tester kısmını açmamış mı.
Aynen abi jquery ile yapılıyor.Sanıyorum bunu facebook başlattı.En azındna bu kadar yaygınlaştırdı
-
jquery'siz salt hali nasıl yapılabilir acaba. hiç haz etmiyorum şu jquery nanesinden.
-
sokoban bunu yazdı:
jquery'siz salt hali nasıl yapılabilir acaba. hiç haz etmiyorum şu jquery nanesinden.
-----------------------------Hele bi jquery li olanı öğrenebilseydim :)
-
sokoban bunu yazdı:
-----------------------------heh birini daha buldum ya ne güzel.Abi sinir oluyorum jquery'e :D niye bilmiyorum
-
bir timer koyup scroll top değerini sürekli check ettirerek scroll değeri window height ile eşit olduğunda istediğin fonksiyonu tetiklersen çalışacaktır.Eğer iş çok acil değilse ben sana yazıp gönderebilirim.
edit: timer'a gerek yok zaten scroll event'ı varmış.
-
sokoban bunu yazdı:
bir timer koyup scroll top değerini sürekli check ettirerek scroll değeri window height ile eşit olduğunda istediğin fonksiyonu tetiklersen çalışacaktır.Eğer iş çok acil değilse ben sana yazıp gönderebilirim.
-----------------------------Aslında azcık acil gibi hocam takriben ne zaman müsayit olursun :) ve çok makbule geçer.
-
hacı demoyu koymuşssun zaten :|
çek js html yi göm asp ye :|