İmam Cosunca Cemaat Dururmu
-
http://media.putfile.com/boom-boxx-balla-da-li
Dehşet birşey izlediğimde koptum walla..Hemen tahribat cemaatiyle paylaşim dedim... Müzikle koordine super adam mikrofonla ii tempo tutuyor..
Şiddetle tavsiye ediyorum arkadaşlar mutlaka izleyin pişman olmayacaksınız........
-
burası neresi? bu imam ne yapıyor? cemaat niye kafaya vuruyor?
-
arkadaslar bu sarkı elinde olan var mı_?''balla da li''' soleyen boom boxx yada hadicui
-
Imam efendi "Imam Bayildinin" Tarifini veriyo sanirim bole kafaya kafaya vuracaniz falan diyodur

-
dayıya görünmüşler...
-
muhahahahah dayı bu nedir yaa mükemmel bişey adam baya psikopata bağlanıor yani..
-
abüüü bu muthiş bişey adam kafacı abüüü ya millet niye başına döşüyor ben onu anlamadım puhaaaaaaaaaaaaaaaaa
-
ir2 bunu yazdı:
burası neresi? bu imam ne yapıyor? cemaat niye kafaya vuruyor?
kardeşşş bu imam rock da yeni bir cıgır actı bundan sonra kafaya vurarak kafa sallanacak... -
agalar koptum yaw fethullahçı mı bunlar o da vaaz verirken kopuyor :)))
-
Görüntüler bana biraz düzmece gibi geldi
ir2 nin sorusu da gayet mantıklı burası neresi? bu imam ne yapıyor? cemaat niye kafaya vuruyor?
-
cevaplayım orası cami kilise gibi kutsal bi mekan ordakilerde özelikle başlarındaki adam exlenmiş öle gelmişler müziği duyunca böle olmuşlar.... şaka bi yana bunlar pis hizbullahcılar normalde zincirle döverlerdi kendinlerini ama tokatlamışlar bu sefer: )
Toplam Hit: 2981 Toplam Mesaj: 15