İmam Nebevi"Nin 500 Yıllık Kitabı Kaç Para Eder?
-
maseva bunu yazdı:
-----------------------------kardeş bi önyüzündeki sahifenin fotosunu çekersen bi bakalım gerçekten iyi para edebilir
eserin adı ne kendisimi yazmış kaç yılında telif olmuş bi iki foto gönderirisen ii olur
-----------------------------hoca kitap erzurumda ben muğladayım ne yazıkki
ama imam nebevi yazmamış bi ünlü hadtat yazmış bunu yanlış hatırlamıyorsam iranlı adam
zamanında annemgil müzeci bi tanıdığa sormuşlar başında akaid yazıyormuş
-
Fiyatını bilmiyorumda böyle ulu orta açmışsın konuyu başına bişey gelmesin iyice araştır derim.
-
o kim la?
-
andidit bunu yazdı:
-----------------------------Fiyatını bilmiyorumda böyle ulu orta açmışsın konuyu başına bişey gelmesin iyice araştır derim.
-----------------------------yok bi sorun çıkmaz müzeden bu kitap bu şahsa aittir belgesi aldınmı satabilirsin buna izin var
-
2006 yılında bir sahafa 100 yıl civarı kitapların fiyatlarını sormuştum. 5 lira olanıda var 50000 lira olanıda var demişti. bana göre en az 50000 ytl aşağı değildir. daha fazlasıda olabilir. önemli olan kim tarafından yazıldığı, ne anlattığı, hattatı kimdir vb benzeri sorularda kitabın değerini artırır veya düşürür.
-
Bana yollarsan bi duamı alabilirsin :)
-
Lord-Nespace bunu yazdı:
-----------------------------
Bana yollarsan bi duamı alabilirsin :)
-----------------------------
duadan fazlasına ihtiyacı var bence -
özel sektör müzeleri ilgilenir bunlarla sakın devlet müzesine gitme ucuze kapatmaya çalışırlar ama sen bi fiyat soruştur.
-
Riyazü's-Salihin olabilirmi kitabı?
-
Sakın 1000 dolara 10000 dolara falan verme yazık.
Toplam Hit: 6235 Toplam Mesaj: 33