İmamhatipli Önlisans Mezununa Kısıtlama Var Mı?
-
MaTRiXe bunu yazdı:
-----------------------------
hocam kız arkadaşım. Evet kendi bölümlerinden ama meslek lisesi mezunu değil lise imam hatipte okumuş önlisans mezunu şimdi öss ye girmeyi düşünüyor ama aöf de bölüm seçme esnasında problem yaşar mı onu merak ediyor
-----------------------------imam hatip lisesi de meslek lisesidir hacım imam ve hatip yetiştirir ;)
-
cehalet işte napalım hoca yani ilahiyat dışında bölüm seçemez mi demek oluyor bu ?
srcn hocam somut bilgin varsa paylaş yoksa o şekil olmadığını da gönül rahatlığıyla söyleyebilirim sana. Lütfen şu konuyu adalet adaletsizliğe çevirmeyin varsa böyle bi sıkıntınız konu açarsınız burada bunu niteler şekilde yaptığınız yorumlar birşey katmıyor konuya ki sandığınız gibi de değilmiş -
Kütahya yakınlarındaysan gel bir gün konuğum ol sana somut örnekleri ile göstereyim :} Resmi bir Devlet Hastanesinde çalışıyorum gereğinden fazla resmi insan ile ilişkilerim olmakta emin ol seni tatmin ederim :} Misafirim ol birgün anlayacaksın.
-
hocam ben senin çevreni yahut nasıl böyle bir yargıyı vardığınla ilgilenmiyorum, davetin için teşekkür ederim sizin orda imamhatipliler bir şekilde biryerlere getirilmiş olabilir bak ben yalnızca imamhatip için sormadım farkettiysen önlisans mezunu olduğu için de başka bir bölüme yazılabilir mi diye sordum, biraz daha dikkatli okuyup tek bi noktaya sabit kalmasaydın anlardın. Ayrıca tatmin farklı manalar çıkıyor ben istemeden öyle gayriihtiyari kinayeli bir cümle kurduğunu düşünüyorum.