folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder IMAX Ve Diğer Belgeseller (İstek)

IMAX Ve Diğer Belgeseller (İstek)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

hocam bendede çoğu national geographich ve discovery olmak üzere yanımıyorsam 150gb falan tr dublajlı vardı tam emin olamıyorum evdeki pc de istersen ö.m at haftaya pazar bakarım

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Konunun başına da yazdığım gibi. kargo ücretleri bana ait ve tabii ki kargoyla geri yollamak olmak üzere bana döküman yollayanlara Allah razı olsun derim. Yok yollayamam diyene  (uğraşabileceklere) de taşınabiliri yollarım. Hiçbiri olmaz para isterim diyenden de satın alırım. Sonuçta bunlar hem mesleğimde işime yarıyor, hem de kişisel zevkimin en önemli parçalarındandır. Bi şekilde edinmek istiyorum.

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Erkek
    kazasker1 bunu yazdı

Konunun başına da yazdığım gibi. kargo ücretleri bana ait ve tabii ki kargoyla geri yollamak olmak üzere bana döküman yollayanlara Allah razı olsun derim. Yok yollayamam diyene  (uğraşabileceklere) de taşınabiliri yollarım. Hiçbiri olmaz para isterim diyenden de satın alırım. Sonuçta bunlar hem mesleğimde işime yarıyor, hem de kişisel zevkimin en önemli parçalarındandır. Bi şekilde edinmek istiyorum.

Hacım ben sana atarım arşivin fotolarını sonra sen, seçtiklerini yazarsın haricini gönderip alırsın, öbür türlü zor olur.

Dur çekeyim şu arşivi editleyip pc çok karışık aylardır düzeltemedim, günlerimi alıyor 4-5 yıldır yığıyorum şimdi kategorize etmeye çalışıyorum.

Bir domino taşıyım yıktığına sevinme....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Dün akşam bi sürpriz yaşadım. Bi arkadaşım gelmişti eve taşınabilir diskini de getirmiş bi şeyler almak için benden. Diski taktığımda kalp krizi geçirecektim az daha. Bozulan diskte varolan belgesellerin nerdeyse tamamı karşımda duruyolar :)))

Ben unutmuşum, meğer çok zaman önce benden almış izlemek için, silmemiş, arşivlemiş. Anima Mundi, The Great Rift, Earth Life ve daha neler :)

150 Gb kadar belgeselim geri geldi :)

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLsanCaK
    aLsanCaK's avatar
    Erkek
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek
    aLsanCaK bunu yazdı

teşekkürler. burdan da faydalanmaya başladım :)

Toplam Hit: 1316 Toplam Mesaj: 17