Imba´Dan İddaa Kupon Tahminleri - %90 Kazanma Sansi
-
kajmerpac bunu yazdı:
-----------------------------arkadasşlar bu macların cogu oynandı ya da oynanıyor arkadaşın baska kupununu beklicz artık :D
baktığım maçlar hep tutmuş
-----------------------------dediğin gibi şu an oynanmayan 3 maç var biri ahva arraba iddaa'da yok sanırım:W
-
3000€ kazandigin para da
kaybettiklerin ne kadar sen onu söle dayi.
bide para transferinde sorun cikartiyorlarmi hic
mybet ve tipico bunlarda oynadim biraz kasayi 400€ yaptim kendime aktarayim dedim ödemede sorun cikarttilar bin dereden su getiriyorlar.
hepsini oynadim yine sifara döndüm.
simdilik tövbeliyim ama bellide olmaz
-
Şike davasının bir numaralı sanığı Avrupa'da bulundu :)))
Bol Şans Herkese...Takipteyim.
-
dört gözle bekliyoruz hoca bi daha ki kuponunu
-
ilk kupon tutmuş bile takipteyiz
-
usta yarın haftasonu şöle güzel bi kupon ayarlada yatırak hep kaybettim iddadan şimdiye kadar
sen bu kör talihimi tersine çevircek gibi duruyon
-
Arkadaslar yarin türkiye saati 15.00 gibi oynadigim kuponlarin ss lerini atarim. Bu gece gene analiz edecegim yarinki maclari. Daha öncede yazdigim gibi 3.000 euro kazandim ama tabiki 500 euro civari kaybetmisimdir. Yüzde yüz garanti vermiyorum ama yüzde doksan verebilirim.
5 yildir oynuyorum iddaa ama son 1 yildir hergün oynamaya basladim. Cezayir liginden tuttun tunus 3.ligine kadar az cok bilirim takimlari 5 yilda ögrendim.
Son 1 yildir, kupon doldurmadan 1 gece öncesi istatistik ve bir önceki maclarin videolarini izliyorum takimlarin. Ona göre kafamda sekilleniyor takimlar.
Esas meslegim IT Administrator yurtdisinda, iddaa sadece hobby amacli :)
Bwin de simdiyekadar ödemede sorun cikmadi, ilk ödeme talebinde sadece pasaport veya ehliyet istiyorlar.
-
ibretlik hizmet. takipteyiz :|
-
hadi bakalım bende bayadır oynamıyorum ama misli de 15 tl para varmış yeni kupon gelsin de sansımızı deneyelim
-
hocam ben iddaa bayisindeyim 2 dakikada burada meşhur oldun haberin ola millet senin kuponları bekliyor