İmdat ! Tel Açık Kalmış Fatura Bindi :"(
-
bi avea hattım var kamu hattı ama tümkamu değil sağlıkçılar için bu
avea öğrenci hattı olan bi arkımı aradım
32 dk açık kalmış amq ama konuştuumuz 30 saniyeydi
ağlayasım geliyo..
arasam sölesem bişe yaparlarmı açık kalmış desem
nolacak
daha önce başına gelen varmı
acaba hattım telle beraber çalındı mı desem
üff yaa
-
taş çatlasa 1 ytlden 30 ytl eder
o kadar dardaysan aramızda toplayıp gönderelim.
yuh be dönerdi nöbetti derken 1500 ylt maas
hale bak
-
işe yaramaz :)
birde s*kilmiş g*tün davası olmazmış artık degiştiremezsin :D
-
arkadaşına aç güzelce saydır. Nasıl bir arkadaştır o , telefon açık kalıyorda kapamıyor karşı taraf? fatura 10 milyarda gelse ödemekle yükümlüsün, itirazın olsa bile bir sonuç alamazsın , geçmiş olsun soğuk su iç :)
-
Allah sabır versin
-
1-2 ay öncesinde gazetede okumuştum. vanda birisini arıyorlar. bir bilmemnerden arıyoruz. sanırım mit demişler.
telefonunuzu test etcez. simdi bizi geri arıcaksınız biz kapat diyene kadar kapatmıcaksınız demişler.
safımda aramış .aklı başına 36 saat sonra gelmiş. 6 milyarı kütletmişler amcama:) züke züke ödedi.
kaldıki senin 30 ytlyi almıcaklar
-
DecaMeroN bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşına aç güzelce saydır. Nasıl bir arkadaştır o , telefon açık kalıyorda kapamıyor karşı taraf? fatura 10 milyarda gelse ödemekle yükümlüsün, itirazın olsa bile bir sonuç alamazsın , geçmiş olsun soğuk su iç :)
-----------------------------
deca halowen napsın oda kırmızı düğmeden kapatmamış.Ayrıca halowen şunu diyim polis,asker değilsen personel plus diye bir şey var yanlış hatırlamıytorsam ismini bütün kamu çalışanları ile bedava görüşüyorsun.Dayımda öğretmen hattı vardı oyle yaptı.HErkezle bedava konuşuyor.Birisi inanmamıştı 20 ytlye iddaya girdik telefon ettik destek hattına sorduk adam cvbı yapıştırdı baya 3-4 gün uğraştı adam sonunda parayı verdi :D
Dur öğrenirsem sanada yazayım.Ama sağlıkçılardada şimdilik olmuyordu sanıyorum.
-
arasam sölesem bişe yaparlarmı açık kalmış desem
acaba hattım telle beraber çalındı mı desem
---------------------------------------------------------------
hasta mısın nesin a.q :) ..bu cümleleri nası kuruyosun :D ..yaşın kaç bu arada meraq ettim :) ..eğer tecrübe hayat boyu yenilen kazıkların bileşimine deniyorsa ..yaşın fazla olmasa gereq :) ..geçirirler sana ..e geçmiş ola ..zükün sağ ossun..!! :)
-
bir bardak soğuk su iç :D
neyse en azından bir daha telefonu kapatmaya daha fazla özen gösterirsin :D
-
olayın aslı şu ki ;
dışarda arklarla oynuyoduk
tel açtım çağırdım onuda
kapattım sonra tuşlarıda kitlediime eminim
cebime koydum teli
aq nası oldusya aramış sonradan fark ettim
karşıdaki hıyar da açmış amq yaa :'(
tarife hakkında bilgisi olan varmı dk kaç para acaba
bu arada teşekkür ederim ki beni çok rahatlattınız :P
:'(
-
olm sen dua et ark. ın hattı turkcell yada vodafone değilmiş yoksa 30 dakkaya rahat 20-30 ytl arası bişey yazar :D