Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
İmdat! Windows C Görüyor Ama D Gitti!
İmdat! Windows C Görüyor Ama D Gitti!
-
Arkadaşlar bilgisayarımda linux vardı 57 gb kadar alanda.
Ve 260 gb kadar alanda da D diye tabir edilen ana alan vardı. Tüm dosyalarım ordaydı.
Windows lazım oldu ve kurmak zorunda kaldım. Kurdum ancak şimdi D'yi görmüyor?
(Sanırım yarra yedim.)
Yardım bekliyorum...
-
yuharı yuharı!
-
hiren cd si ile sanal xp aç chkdsk yap mbr yi silmiş olabilirsin
-
muhtemelen d sürücüsünün dosya sitemi ext 4 yada ext 4 live cd linux kullanarak al dosyalarını bi ntfs bölüme sonra convert et.
-
live cd & dwd ile ( linux'un tüm dağıtımlarında vardır .. )
cd & dwd üzerinden calıştır ex formatında oldugundan dolayı orayı göstermiyordur hocam. Korkma duruyor yerinde :D
-
tarif ediorum uygula bulursun orda d yi
ama once denetim masasinin fotografini cek koy veya ekle msnden adnlatayim kullandigim pc rusca turkcedeki karsiliklarini bilmiorum admin ayarlarina giriosun sistem ayarlarina giriosun acilan ekrandan sol tarafda bi menu acilicak ordan disk ayarlarini secip daha sonra orda saten hard diskini gorursun ordan surucu atiyorsun ve pc normale donuyor
-
Windowsu kurdun ama D partı görünmüyor diyorsun. Kurarken silmiş olmayasın hepsini tek part yapmışsındır belki. bilgisayarıma sağ tıkla yönete gel orda disk yönetimi var ona bir bak orda da görünmüyorsa twvarsa tw den yardımcı olalım.
-
korkma hoca. bilgisayarıma sağ tıkla yönet de. disk yönetimi araçlarından boş olan alana sağ tıkla harf ver.
-
x-files bunu yazdı:
-----------------------------
Windowsu kurdun ama D partı görünmüyor diyorsun. Kurarken silmiş olmayasın hepsini tek part yapmışsındır belki. bilgisayarıma sağ tıkla yönete gel orda disk yönetimi var ona bir bak orda da görünmüyorsa twvarsa tw den yardımcı olalım.
-----------------------------manage kısmından kontrol ettim, 262 GB gösteriyor ancak sağ tıklayınca sadece delete volume çıkıyor.
Live cd ile bi deneyeceğim, dosyaları hariciye atıp bakacağım.
Ama ext4 yapmadım diye hatırlıyorum...
-
bir saniye hangi programdı o hatırlıcam bekleme de kal.geçenlerde crysis 2 için bende win7 kurmuştum aynısı gelmıstı basıma :D
-
dyrnade bunu yazdı:
-----------------------------
bir saniye hangi programdı o hatırlıcam bekleme de kal.geçenlerde crysis 2 için bende win7 kurmuştum aynısı gelmıstı basıma :D
-----------------------------program degil ya, ben linux - windows saaparkene oldu