Imdb Listleri Paylaşalım
-
madrew bunu yazdı:
-----------------------------Şimdi Temple Grandin (2010) filmini izledim. Kesinlikle izleyin derim.
-----------------------------Başrol oyuncusu Claire Danes`in filmdeki rolü (otizm hastası) o kadar gerçekçi gelmiştiki bana, filmden sonra gerçekten bu hastalığa sahip izlenimi bırakmıştı bende.
Derken bu filmden sonra yeni başlayan homeland dizinde tekrar karşıma çıktı bu kadın :) gelin görün kadın bu tür rollerin ustası, çünkü bu dizide canlandırdığı rol bipolar bozuklu(k)ğu yaşayan bir ajan.
Kadın bu tür hastalığı yaşayan insanların duygularını, gerçekten yaşıyormuşcasına yansıtıyor olması oyunculuğunun 10 üzerinden 9 olduğunu gösteriyor benim için...
-
Oooo ben bu başlıktan umudu kesmiştim walla death note'yi izliyordum yoksunluk semptomları azaltmak için gerçi bazı bölümlerinde halâ heycanlanmıyorum değil :)
eXistenZ iyi oldu walla ya izlemedim yada hatırlamıyorum ama her halukarda konusu hoşuma gitti Temple Grandin ve In treatman içinde teşekkürler ;)
ufuk abü walla it crowd la da sayende tanıstım zaten yeni filminden haberdar etmende iyi oldu Submarina adlı filminde senaryosu ona ait, bir filmde bence en zor konu komedi ve dramdır yani ayrı ayrı değil ikisi birlikteyse o film ya beş para etmez olur yada çok hoş olur submarina de bunun hoş örneklerinden biriydi o adamda sadece oyunculuk yeteneği değil,kafa da var yaa önü çok açık bence onun abü.
edit: homeland izlettiriyordu ,güzeldi de ama o kadar puanı hak ettiğini de düşünmüyorum ya.. -
-
Nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------ufuk abü walla it crowd la da sayende tanıstım zaten yeni filminden haberdar etmende iyi oldu Submarina adlı filminde senaryosu ona ait, bir filmde bence en zor konu komedi ve dramdır yani ayrı ayrı değil ikisi birlikteyse o film ya beş para etmez olur yada çok hoş olur submarina de bunun hoş örneklerinden biriydi o adamda sadece oyunculuk yeteneği değil,kafa da var yaa önü çok açık bence onun abü.
edit: homeland izlettiriyordu ,güzeldi de ama o kadar puanı hak ettiğini de düşünmüyorum ya..
-----------------------------Ule harbiden crowd u ben sana tavsiye etmiştim deme :F uleyn yaşlandık yaa. Sen söyleyince hatırladım bende.
Homeland dizisini bir ara ortalarda bırakmıştım izlemeyeceğim demiştim, sonra dizi yokluğundan tekrar devam edeyim dedim, iyikide etmişim. Sonlara doğru çok güzel ilerleme gösterdi. Yeni sezonunda da devam etmeye karar verdim :)
-
ArmadA bunu yazdı:
-----------------------------http://www.imdb.com/list/vltyA3FVHAY/
diziden çok film var benim listede ama bazı filmlerin notlarına bakmayın ki zevk meselesi burda ortaya çıkıyor kimine göre 5 puan bile olmayan film sizde 9 10 puan olabiliore.
-----------------------------tam bnm zevkime uygun bi liste diye düşünürken behzatı 28. sırada gördüm..... :@
-
th317 bunu yazdı:
-----------------------------ArmadA bunu yazdı:
-----------------------------http://www.imdb.com/list/vltyA3FVHAY/
diziden çok film var benim listede ama bazı filmlerin notlarına bakmayın ki zevk meselesi burda ortaya çıkıyor kimine göre 5 puan bile olmayan film sizde 9 10 puan olabiliore.
-----------------------------tam bnm zevkime uygun bi liste diye düşünürken behzatı 28. sırada gördüm..... :@
-----------------------------sıralamayı kendim yapmadım la otomatik yapıo.
-
Rezerv edeyim aksama edit :)