Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
Imei İhtiyacım Var.(Çözüldü)
Imei İhtiyacım Var.(Çözüldü)
-
twilight_flame bunu yazdı
UTHO nereden aldın hocam telefonu, yurtdışından kaçak gelme haricinde Türkiye'de satışı olan bir yer var mı? (IMEI ile uğraşmamak için)
Yurtdışından gelmeyse ne şekilde tedarik ettin ve sana ne kadara mal oldu?
hocam bir ara forumda satış işine girdim ve sonra bıraktım.
beğendiğin model olursa, seni yönlendirebilirim.
-
UTHO bunu yazdıtwilight_flame bunu yazdı
UTHO nereden aldın hocam telefonu, yurtdışından kaçak gelme haricinde Türkiye'de satışı olan bir yer var mı? (IMEI ile uğraşmamak için)
hocam 3G li imei cakip telefonda sadece 3g yi acsak calisirmi? (4/4.5g yi acmasak) ?
bende almayi dusundum bi an ama 4.5G li imei sikinti gibi
-
nurulmac11 bunu yazdıUTHO bunu yazdıtwilight_flame bunu yazdı
hocam 3G li imei cakip telefonda sadece 3g yi acsak calisirmi? (4/4.5g yi acmasak) ?
bende almayi dusundum bi an ama 4.5G li imei sikinti gibi
Bunun cevabını kimse veremiyor.
Test bölgeleri hariç, 4G erişimine daha kavusamadık.
Lakin operatör den sorgulama yapıldığında, telefonunuz 4,5G uyumlu değildir diye bilgilendirme SMS yollanıyor.
Ama aynı cihaz ile yurtdışında 4G erişime çıkılabiliyor.
Kısaca bu sorunun cevabını ancak 4G ye erişim sağladığımız zaman ulaşabiliriz.
-
3G de böyle sıkıntılar yoktu, en eski takoz telefon imeisi bile oluyordu.
imei kayıtlı cihaz alacak olanlar dikkat etmeli artık.
Az önce benim G3 (imei kayıtlı) e baktım cihaz uyumlu değil dedi. Ama şöyle bir sorun var, telefon android 4.4.2 de iken ağ modunda LTE (4G) çıkmıyor ancak 5.0 yükleyince ağ modunda LTE (4G) çıkıyordu. Android 4.4.2 ile alakalı bir sorun olamaz değil mi? Bir kaç güncellemesi çıksın 6.0 yüklemeyi düşünüyorum bakalım.
Elinde fazladan LTE (4G) uyumlu imei olan varsa ve patlamayacaksa PM lerse sevinirim.
-
heza bunu yazdı
Az önce benim G3 (imei kayıtlı) e baktım cihaz uyumlu değil dedi. Ama şöyle bir sorun var, telefon android 4.4.2 de iken ağ modunda LTE (4G) çıkmıyor ancak 5.0 yükleyince ağ modunda LTE (4G) çıkıyordu. Android 4.4.2 ile alakalı bir sorun olamaz değil mi? Bir kaç güncellemesi çıksın 6.0 yüklemeyi düşünüyorum bakalım.
Elinde fazladan LTE (4G) uyumlu imei olan varsa ve patlamayacaksa PM lerse sevinirim.
Dediğinden yok ama normal var.
istersen sendleyeyim.
-
heza bunu yazdı
Türkiye'de 4G yok telefon 4G ağ arayıp şarj harcamasın diye Türkiye romlarda LG 4G modunu gizlemişti. Geçen yaz 4G ihalesi yapıldıktan sonra güncelleme verdi Türkiye cihazlara :
En üstteki LteConfigs güncellemesini yükle gelir 4G modu hocam.
-
Bana da 2 adet imei lazım, yardımcı olabilecek birileri var mı ? Xiaomi mi5 32gb için.
-
DadasAdam bunu yazdı
Bana da 2 adet imei lazım, yardımcı olabilecek birileri var mı ? Xiaomi mi5 32gb için.
Özele gel hocam. Nereden aldın telefonu?