İmei Silindi
-
mkyb bunu yazdımuaythaist bunu yazdı
biliyorum çok şey istiyorum ama, bana da LG G3 D858HK dual sim kullanan, ama yurtdışında yaşayan ve gelecekte de türkiye'de o telefonu kullanmayacak birisi lazım.
ufak bir backup file göndermesine karşılık 7$ param var paypal'da onu verecem (:
olur da öyle birini tanıyan çıkarsa ters parende atacam. 2 aydır telefonun 2. sim imei'si ölü. tek çözüm yolum öyle birini bulmak. ve modemst1-2 files backup'ını almak :/
laf olsun diye yazdım milyonda bir ihtimal belki birisi vardır diye.
XDA forumda kullanıcılara PM at iste hocam elbet biri döner.
benim telefonun konusunda mesajı bulunan 10 tane aktif kullanıcıya pm attım xda'da iki gündür sadece bir kişi döndü, o da telefonu sattım yazmış (:
-
csfrt bunu yazdı
saatlerce denedim hemde o uygulamayı , çalışmıyor.
-
Alttaki konu yardımıyla sorunumu çözdüm
http://forum.xda-developers.com/android/software/guid-how-to-fix-mtk-bug-simcard-gsm-t2872958
-
csfrt bunu yazdı
Arkadaş kesin ve kalıcı çözümü vermiş, tamda bunu arıyordum. Benimde discoveryde zamanında imeilerim silinmişti diğer arkadaşların verdiği yöntemle yazıyordum çözüm olmuyodu her formatta siliniyordu ta ki @csfrt arkadaşın verdiği linkteki programı bulup kurunca düzelti, silinmiyor birda formatta, yada ben silemedim ama çok format atıp çok yazılım yüklemesi yapardım. Geçmiş olsun.