İmkanınız Olmadığı İçin Yapamadıklarınız
-
CellyM bunu yazdı:
-----------------------------
steve jobs 'un yanında çalışıp, bill gates 'in kızıyla olmak :)
-----------------------------muahah fantaziye bak (:
-
tek bir hayalim var oda hıyarlık madalyası alabilmek :)
-
Bok Gibi Para Biriktircem
Ama Öyle Böyle Değil Resmen Bok Gibi
Sonra Taşınıcam Miami'ye Ver Elini Sarışınlar :D
Ben Bile inanamıyorum lan şuan bu hayale :D
-
Bir imparatorluğum olsun isterdim. Yani imparatorluk derken devlet değil sabancı gibi koç gibi
Tüm Türk insanına yardım etmek, bok gibi paranın içinde yüzerken asla şimarık olmamak ve sürekli herkesin övdüğü birisi olmak isterdim.
Her yere bir aşevi her köşeye bir camii her obaya bir Ahmet FAYDALI ilköğretim okulu açmak isterdim.
Sonra iki tane ultra mega ekstra gemim olsun isterdim. Atlas okyanusunda bu iki gemi arasına dünyaya meydan okurcasına mega dev bir TÜRK bayrağı açmak, gemimin helikopteriyle bunun görüntülerini çekip internette yaymak ve uluslararası suç işleyeceğim için tutuklanmak isterdim.
-
İmkanı yok bu konuya cvp yazamam :|<
-
Bateri çalmak isterdim lan bir ömür boyu bıkmadan.. Sahnede biramı yudumlarken milletin benim yaptığım müzikle vesaireyle coşmasını azmasını kopmasını isterdim.. Dünyanın sayılı batericilerinden biri olmak isterdim.. Ama çevredir üstüme yıkılan başkaların hayalleridir olmaz , olamaz.
-
dünyanın en iyi bilgisayar firmasına sahip olmak isterdim.
cok param olurdu sevgili kızlar oh be :d
bateri bulum bende bateri çalcam :d
-
O Domestos Reklamındaki Horgörülen İtilen Mikrop Kardeşlere Daha Fazla Yaşam Alanı Sağlamak İsterdim. Kirlenmek Güzel Ama Mikrop Pis. Pehhhh
-
volkswagen t1 bus alıp, özene bezene toplamak-düzeltmek, sonra kankamla türkiye turuna çıkmak, hatta yollarda yaşamak
bkz : volkswagen t1 : http://tinyurl.com/34w5686 -
Prison Break'te ki Scofield olmak isterdim.