folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder İmplant Ve Diş Hekimlerinin Fiyatları İçin Bir Hesaplama Formu Yaptım İnceleyin Lütfen

İmplant Ve Diş Hekimlerinin Fiyatları İçin Bir Hesaplama Formu Yaptım İnceleyin Lütfen

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XmV
    XmV's avatar
    Erkek

arkadaşlar ağzınıza iyi bakın bu fiyatlar öyle uydurma fiyatlar değil türk diş hekimleri birliği tarafından açıklanmış fiyatlar. dişinizin değerini dişiniz gidince anlarsınız. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

tek dişe 1650 dedi lan implanta 

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

Hocam genel bir fiyatlandırma sitesi yapmışsın ama bana göre belirsiz bir durum. Şöyle ki metal altyapılı porselende metal lazer sinter ile mi yapılıyor yoksa döküm ile mi? bu aradaki fiyatı değiştirir. Çakılan implant markası atıyorum Straumann ise tek dişe 1650 tl ile zarar edersin :D En az 4000 felan demen gerek. Sonra implant analoglarınn üstüne abutment ile yapılacaksa fiyat farklı, custom abutment ile yapılacaksa fiyat farklı ya da abutment nedir aq ben direk kronları analoga vidalayacam dersen fiyat çok farklı... Sonra peek altyapı ekli değil. Bence bu bir seçenek olmalı.

Höchst firmasının implantlarına direk üstten vidalı kron yapabiliyoruz istersen pm den iletişime geçebilirsin...

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
Toplam Hit: 2591 Toplam Mesaj: 14
implant implant fiyatları