İmza Tasarım Yardım ?
-
Daniel-Koo bunu yazdı:
-----------------------------tamamdır.

-----------------------------
-
SARI bunu yazdı:
-----------------------------Htc Evo 3D içinde rom bekliyom :D
-----------------------------:) elimizde telefon olsa yapardık hocam :) biz bi Romun v4 ünü çıkaralım türk romlar içinde ilk defa olacak seylerde yapacaz :)
-
atakan21 bunu yazdı:
-----------------------------SARI bunu yazdı:
-----------------------------:) elimizde telefon olsa yapardık hocam :) biz bi Romun v4 ünü çıkaralım türk romlar içinde ilk defa olacak seylerde yapacaz :)
-----------------------------ankaradaysanız benim telefonu getireyim :D
-
SARI bunu yazdı:
-----------------------------atakan21 bunu yazdı:
-----------------------------:) yok ben sahsen diyarbakırdayım arkadaslar türkiyenin her bölgesine dağılmış durumda :) Zaten CepMoD Andrıod takımı yeni kuruldu ilk romunu geçen hafta yayındadı :) ilerleyen zamanlarda telefonumu değiştirecem evo 3d de alabileceklerimin alasında alırsam ben sahsım çıkarılım romu :)
-
atakan21 bunu yazdı:
-----------------------------atakan21 bunu yazdı:
-----------------------------:) yok ben sahsen diyarbakırdayım arkadaslar türkiyenin her bölgesine dağılmış durumda :) Zaten CepMoD Andrıod takımı yeni kuruldu ilk romunu geçen hafta yayındadı :) ilerleyen zamanlarda telefonumu değiştirecem evo 3d de alabileceklerimin alasında alırsam ben sahsım çıkarılım romu :)
-----------------------------tmm hocam takipteyim sizi şimdi üyede olacam aynı nickle :D
Düzenleme : Nick min. 5 karakter olacakmış olmuyom üye :D
-
-----------------------------
tmm hocam takipteyim sizi şimdi üyede olacam aynı nickle :D
-----------------------------:) hocam MYBB suçu bizim şuçumuz değil :) neyse sağlık olsun Rom çıkınca paylaşımın ben yapacam zaten :)
-
atakan21 bunu yazdı:
----------------------------------------------------------
tmm hocam takipteyim sizi şimdi üyede olacam aynı nickle :D
-----------------------------:) hocam MYBB suçu bizim şuçumuz değil :) neyse sağlık olsun Rom çıkınca paylaşımın ben yapacam zaten :)
-----------------------------hadi kolay gelsin size o zman:D